Szczegóły opinii

4.0 3
Gabinety z kontraktem NFZ Maj 03, 2011 3070
Średnia obsługa
Ocena ogólna

3.0
Czystość

5.0
Jakość usług

3.0
Podejście do pacjenta

3.0
Dobre ceny

1.0
Wposażenie

3.0
Poradnia ogólnie jest dobra, wygląd estetyczny oraz pierwsze wrażenie bardzo dobre. Jednak nie polecam osobom, które chcą korzystać w tej poradni z usług NFZ, ja prosiłam o taką usługę po czym zostałam skierowana do prywatnego chirurga stomatologa, który wyśpiewał mi wysoką cenę za usługę. Niestety pracuję jak wiele z nas i nie mogę sobie pozwolić na takie pomyłki ze strony poradni, zamiast od razu skierować do poradni na Traugutta , musiałam zmarnować dzisiaj ok godzinę czasu . Więcej zastrzeżeń nie mam, mam nadzieję, że pracownicy będą uważniej słuchać pacjentów. Pozdrawiam
D
Zgłoś tę recenzję Czy ta recenzja była dla Ciebie pomocna? 0 0

Komentarze

Masz już konto?
Czy
wiesz, że...
  • Jeśli Twoje zęby mają jasno żółty kolor, to oznaka że są zdrowe. Żółte zęby są najsilniejsze i trwałe. Jasno żółty to najbardziej naturalny kolor naszego uzębienia. Wybielając swoje zęby, tylko je osłabiamy.
  • Dentysta rozpoczyna badania wstępnymi oględzinami, często poprzedzonymi słowami: Proszę powiedzieć "Aaaaa"
  • Dentyści cenią sobie porządek, czystość, wodę mineralną, trzy godziny bez jedzenia i rozmownych pacjentów
FAQ
NEWSLETTER
Chcesz być na bieżąco i wiedzieć o najnowszysch zdarzeniach przed innymi? Zapisz się do naszego newslettera!

Menu

Zwiń menu >>