Zacznę nietypowo, lubię chodzić do dentysty. Niestety natura i geny co chwilę dają mi ku temu powód. W niejednym gabinecie byłam i wielu lekarzy poznałam. Dlatego mam duże oczekiwania.
Wizyta miała na celu skonfrontowanie teorii na temat planu leczenia z innego gabinetu. Przyszłam i zostałam.
Jestem pod opieką dwóch lekarzy. Profesjonaliści i pasjonaci w 100%, ludzie z ogromną wiedzą i dużym szacunkiem i cierpliwością dla pacjenta. Dostałam odpowiedź na każde zadane pytanie.
Cenowo zawsze można znaleźć miejsce, gdzie będzie taniej. Przynajmniej z pozoru. W poprzednich gabinetach miałam bezzasadnie leczone kanałowo dwa zęby, jeden pod nową koronę i drugi jak mi stara korona wypadła, gdzie wiadomo było, że kość i tak sobie z takim rozwiązaniem nie poradzi. Pieniądze wyrzucone w błoto i stracony czas. Inni sugerowali aparat, albo „leczenie holistyczne” za miliony monet. Dużo słów i mało treści.
Aktualnie jestem posiadaczką implantu i pięknie nadbudowanych zębów-dało się!. Z tym ostatnim nikt sobie nie mógł poradzić, a tu rok i nic się nie dzieje.
Trzeba chcieć, a tu się lekarzom chce, stawiają na jakość. Szukają przyczyn a nie tylko eliminują skutki.
Opierając sie na własnym doświadczeniu tu walczy się o zęby, a nie idzie na skróty.
Serdeczne pozdrowiania dla doktora Michała i doktora Sebastiana :-)