Najlepsi specjaliści w dziedzinie zęba. Cała nasza rodzina się tam leczy , uratowali mojego 4letniego syna od narkozy w innej klinice. Stokroć wdzięczna za serce. To jedyna klinika w Poznaniu z sercem. Nie zamkną drzwi przed problemem oni go zjadają na śniadanie, Pani przyjmująca to wykwalifikowana osoba na stanowisko dowodzenia i zarządzania administracją w instytucjach medycyny dentystycznej i szpitalnej. Ciepła kochana i nie spocznie dopóki nie znajdziemy rozwiązania , to prawdziwa drużyna stomatologiczna z powołaniem. Jestem Bardzo wdzięczna i blogosławię to miejsce. Jestem największym tchórzem na leczenie zębów ale ta klinika nie tylko wyleczyła mi kanałowe i wyrwała ósemki oraz ósemki w dziąśle -wyleczyli mnie również ze strachu przed stomatologiem ❤
Według niedawnego sondażu amerykańskiej Akademii Stomatologii kosmetycznej, 92% Amerykanów uważa, że atrakcyjny uśmiech jest ważnym atutem życia społecznego.
Pacjenci z woj. dolnośląskiego najczęściej ze wszystkich województw łykają leki na uspokojenie przed wizytą
u dentysty aż 8%, wyprzedzają ich tylko obcokrajowcy gdzie po takie środki sięga 12% pacjentów. (Inne woj. ok 4%)
Rekin w ciągu życia około 40 razy wymienia uzębienie.