W grudniu 2020 roku trafiłam z polecenia do dr Magdaleny Olszewskiej i to był strzał w dziesiątkę. Po wielu wcześniejszych wędrówkach po różnych klinikach i gabinetach nareszcie trafiłam na stomatologa z prawdziwego zdarzenia. Pani dr zajęła się mną bardzo profesjonalnie, z pełnym zaangażowaniem i z ogromnym poświęceniem (widziałam te krople potu na czole po moich wizytach). Od wielu lat cierpię na bruksizm i wcześniej słyszałam tylko: "do leczenia kanałowego" lub "do wyrwania" lub "nic się nie da z tym zrobić, trzeba nosić szynę". A u Pani Magdy usłyszałam: "leczenie kanałowe i wyrywanie to ostateczność". I w jakiś magiczny sposób odbudowała mi zęby tak (bez rwania i kanałowego), że w tej chwili nic mnie nie boli i nareszcie wyglądam jak człowiek. Mam ładne i przede wszystkim zdrowe zęby! I w końcu po latach mogę uśmiechać się "bez krępacji". Mój mąż i córka też zmienili swoich stomatologów na Panią Magdę i tak samo jak ja, są zachwyceni. Polecam dr M. Olszewską z czystym sumieniem i z pełnym przekonaniem. Po prostu właściwy Człowiek na właściwym miejscu! :D
P.S. Ceny w porównaniu do innych prywatnych klinik całkiem przystępne :D
Pozdrawiam cały zespół :*
Wasza stała już pacjentka Iwona Gerej
Jeśli będziesz pocierał zęby wewnętrzną stroną skórki od banana przez ok. 2 minuty, minerały zawarte w skórce banana przenikną do Twoich zębów i w efekcie staną się one bielsze.
Według Akademii Stomatologii Ogólnej, przeciętny człowiek szczotkuje zęby tylko 45 do 70 sekund. Zalecana ilość czasu wynosi 2-3 minuty.
Pacjenci z woj. dolnośląskiego najczęściej ze wszystkich województw łykają leki na uspokojenie przed wizytą
u dentysty aż 8%, wyprzedzają ich tylko obcokrajowcy gdzie po takie środki sięga 12% pacjentów. (Inne woj. ok 4%)