Firmy, hurtownie i sklepy (zaopatrzenie)Luty 24, 20102873
PROSEPT - czy polecać?
Ocena ogólna
1.0
Dostępność towarów
1.0
Szybkość realizacji
1.0
Ceny
1.0
jestem stomatologiem. Z preparatami dezynfekcyjnymi PROSEPT miałem okazję zapoznać się w swojej praktyce lekarskiej. Nie polecam kolegom z branży tych środków.
Spray do powierzchni i turbin jest dostarczany bez spryskiwacza (można go kupić oddzielnie za dodatkową opłatą), a do tego ma duszący i bardzo nieprzyjemny zapach. Moja asystentka (podejrzewam, że nie tylko moja) jest na niego uczulona.
Preparat do wierteł powoduje ich korozję - musiałem wyrzucić sporo wierteł i to renomowanej firmy, bo po dezynfekcji nie nadawały się do użycia.
Koncentrat do dezynfekcji instrumentów - mało wydajny. Na rynku obecnie są preparaty działające przy dużo mniejszych stężeniach, a dzięki temu dużo bardziej ekonomiczne.
Środki te może nie należą do najdroższych na rynku, ale nie są absolutnie warte ceny, jaką się za nie płaci.
Firma też niezbyt profesjonalna - telefony odbierają dzieci właścicielki, więc firma chyba nie posiada nawet żadnego profesjonalnego sklepu czy chociaż biura. Obsługa też mało profesjonalna - na wiele pytań nie potrafi udzielić odpowiedzi.
NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!