Ja swojemu mężulkowi sprawiłam nowoczesny pilot do telewizora LG Nie powiem, ucieszył się jak dziecko, bo uwielbia przesiadywać przed telewizorem i czasem nawet wolę nie wiedzieć, co on tam robi. Na szczęście ja mam własne hobby, do którego nie potrzebuję ani pilota, ani telewizora.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Mi żona ostatnio zrobiła chyba najlepszy prezent jaki dostałem w zyciu Kupiła mi gotowego drona dla początkujących ze sklepu Świetna rzecz, bardzo się wkręciłem. Oglądam teraz poradniki jak samodzielnie złożyć swojego drona. W tym sklepie widziałem, że można kupić części i samemu to zrobić co mega mnie zainteresowało
Komentarz
-
Nie uwierzycie jaki prezent dostałem w tym roku od żony :P. Otóż postanowiła mi ona kupić nowy garnitur i dostałem jeden z tych dostępnych w tym sklepie . Ogólnie to bardzo mi sie on podoba i nie mam na co narzekać, ale panowie powiedzcie mi co sądzicie o takich prezentach? Według was są ok?
Komentarz
-
A co powiesz o takim praktycznym a przede wszystkim przydatnym prezencie jak np rower, moim zdaniem maż będzie zadowolony z takiej opcji. U nich można znaleźć ciekawe modele rowerów Znajoma u nich kupowała rowery dla swojej rodziny i zachwyceni są z ich jakości.
Komentarz
Komentarz