Kolejny taki temat? Dziwne. No ale może kubek na prezent?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
a ja się zgadzam, że akurat mężą powinno się znać - ja czaję pytanie zadane np na forum wędkarskim, bo mąż jest zapaleńcem i nei wiesz, jaką mu wybrać wędkę, ale że tak zupełnie z czapy nic?
ja swoją żonę znam, kupuję jej książki, bo wiem, ze je kocha, a pomysłów szukam tutaj:
Komentarz
-
Ja ze swoim facetem robimy sobie bardzo praktyczne prezenty. Ostatnio na święta kupiłam mu zimowe buty timberland. Jest z nich bardzo zadowolony i wygląda w nich świetnie. Tutaj zamieszczam odnośnik do stronki z której zamawiałam . Ja uważam, że praktyczne prezent są zdecydowanie lepsze bo takie zwykłe dla śmiechu to się szybko nudzą i nic z nich nie ma.
Komentarz
-
Zgodzę się, że zegarek to może nie jest najbardziej oryginalny pomysł na prezent, jednak bardzo praktyczny i nie znam osoby, która by się z zegarka nie ucieszyła. Tym bardziej nie znam takiego mężczyzny.... Ostatnio znajomi kupili sobie takie specjalistyczne firmy TomTom i muszę przyznać, że zrobiły na mnie wielkie wrażenie. Nie dość, że mają mnóstwo funkcji, to jeszcze super wyglądają!
Komentarz
Komentarz