Perfumy to świetny pomysł, ale to też trzeba wiedzieć jak wybrać prawidłowy zapach. Warto skorzystać ze wskazówek , bo sprawa jest wbrew pozorom troszkę bardziej skomplikowana
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
perfumy
Zegarek to ogólnie fajny pomysł, ale ciekawe czy Twój mąż będzie chciał go nosić. Mój dostał dwa naprawdę świetne zegarki i żadnego nie nosi. Prezentem, który zawsze się sprawdza są perfumy, może z tym spróbujesz? Te mają fajną kompozycję zapachową i dobrą cenę: . Według mnie będą się podobać większości facetów.
Komentarz
-
A ja na ostatnie urodziny kupiłam mojemu mężowi specjalne buty motocyklowe Był z nich naprawdę zadowolony, bo od dawna od takich marzył. Znalazłam je w świetnej cenie na i od razu je zamówiłam. Bardzo szybko do mnie przyszły i już wtedy wiedziałam, że mu się spodobają. Są solidnie wykonane i naprawdę dobrze wyglądają
Komentarz
-
Ja się wypowiem jako mąż i facet. Wiecie, jak to jest z facetami? Jak o czymś marzą to i tak prędzej czy później sobie to kupią. A są rzeczy, na które trochę głupio im wydać kasę, a z chęcią by to zrobili. Dlatego kiedyś powiedziałem żonie, że poszedłbym na jakiś masaż czy zabieg relaksacyjny. Mądra żona podchwyciła temat i na urodziny dostałem wejściówkę do . I powiem Wam, że to były fantastycznie spędzone 2 godziny!
Komentarz
-
A co Twój mąż lubi? Bo to w sumie podstawa do rozważań o tym, co mu kupić Mój luby uwielbia na przykład francuskie alkohole, dlatego na walentynki dostanie ode mnie przepyszne i dobre jakościowo wino z . Już miesiąc temu robiłam tam zakupy i byłam naprawdę zachwycona. Kupiłam kilka butelek wina w bardzo atrakcyjnej cenie i wszystkie były naprawdę przepyszne!
Komentarz
Komentarz