A może jakaś fajna wycieczka? Tutaj np. jest napisane Moim zdaniem jest to naprawdę warte uwagi miejsce na naszej planecie
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Wszystko zależy od tego czym interesuje się Twój mąż, moim zdaniem prezenty trzeba dopasowywać do konkretnej osoby. Mój na przykład uwielbia czytać komiksy i je kolekcjonuje więc ja najczęściej kupuję mu prezenty w tym sklepie . Gratka dla każdego fana komiksów
Komentarz
-
faktycznie czasami pomysły na prezenty mogą się wyczerpać
a myslalas o prezentach, które dostarczają wrażen - jakies masaże, loty ?
możesz również zrobić mu imprezkę z fotobudką, ludzie chętnie cykają sobie zdjęcia . znam taką firmę party4you i wiem, ze mają tanie wypożyczenie sprzętu - warto pomyśleć
Komentarz
-
Ja również szukałam ostatnio prezentu dla męża, ale miałam trochę ułatwione zadanie, ponieważ jest on zapalonym fanem motocykli. Sam również jeździ na motorze, więc postanowiłam, źe dostanie ode mnie nowy kask. Zdecydowałam się na markę Shark z tej oferty . Myślicie, że to był dobry wybór?
Komentarz
-
Czym interesuje się mąż ? Moim zdaniem warto dopasować prezent pod jego hobby Mój - fanatyk gier komputerowych - dostanie ode mnie w tym roku taki sprzęt . Najprawdopodobniej wersja Basic z Procesor: Intel Pentium G4560, Płyta główna: MSI H110M PRO-D , Karta graficzna MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB i Pamięć RAM 8 GB DDR4-2400. Jak widać sprzęt całkiem dobry więc i mąż będzie zadowolony
Komentarz
Komentarz