To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Niegłupim pomysłem mogą też być różnego rodzaju prowadnice liniowe Tutaj jest dość obszerny opis prowadnic liniowych . Możesz się trochę podszkolić przed zakupem
Dobrym pomysłem jest torba męska na ramie . Prezent bardzo praktyczny, ja mężowi kupowałam rok temu, do teraz mi dokucza mówiąc "Jedyny trafiony prezent od Ciebie ". W Solier mają duży wybór, . Myślę że to będzie trafiony prezent
Ja od zawsze podpytuje męża co by chciał dostać, robię taką małą listę rzeczy i później wybieram coś z niej. Wystarczy umieć słuchać to nie będzie problemów z prezentami
Ja mam swojemu mężowi zrobiłam piękną sesję u fotografa. Genralnie jest on bizmesmenem pracuje w banku i postanowiłam mu zrobić niespodziankę.
Prawdziwa prowadzona przez s4studio przebiegła fantastycznie i bardzo mu się podobało.
Ostatnio edytowany przez zozozo; 24.09.2015, 14:35.
Mój mąż jest nieco szalony i chętnie pewnie by przetestował elektryczną deskorolkę. Na YT ostatnio mi pokazywał, jak działa manta Viper - fajna zabawa dla każdego, sama bym przetestowała, tylko dla mnie ciut za droga zabawka.
Nie kupuję mężowi prezentów, tylko mu coś gotuję. Jak widzi, że mam przygotowane , to już wie, że dostanie jeszcze dobre piwo i święty spokój tego dnia i to będzie jego prezent
Komentarz