To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Może zamiast standardowych prezentów to zaszeleć i wykupić wycieczką do Kanady? Ostatnio natknąłem się na bardzo interesującą stronę . Strona jest w języku niemieckim, ale znając podstawy każdy zrozumie. Ewentualnie można użyć translatora do tłumaczenia Dodatkowo mają piękną galerię zdjęć Pozdrawiam
Káşżt náťi thuáş*n tiáťn ra cĂĄc khu váťąc Quáş*n 1, 2, 4 vĂ* sân bay Long ThĂ*nh theo hưáťng cáş§u PhĂş Máťš qua cao táťc Long ThĂ*nh - Dáş§u Giây.
Fajna, podoba mi się. Ja jednak wolę dostawać w prezencie zegarki, albo jakąś elektronikę, ale to ty najlepiej wiesz co lubi Twój mąż. Prezent powinien przede wszystkim sprawić osobie którą chcemy obdarować, a nie nam, bo coś chcemy kupić. Praktyczne prezenty są najmniej przyjemne.
__________________________________________________ ______________________________________
Szukasz platformy analitycznej badającej zachowania i potrzeby klientów? Sprawdź
Widzę, że jest kilka fajnych pomysłów dla fanów motoryzacji. To ja dorzucę jeszcze pomysł zakupu narzędzi ogrodowych, a myjka przyda się i do samochodu . To dobry pomysł moim zdaniem.
Ja bym się nie pogniewał, gdybym dostał w prezencie . Z prawdziwej skóry, z klasyczną sprzączką. To praktyczny prezent, ale bardzo potrzebny i myślę, że żaden facet, by się na taki nie obraził.
Komentarz