Ty wiesz sama najlepiej, jakie ciuchy lubi Twój mąż. Mój raczej nie byłby zachwycony kolejną koszulą, bo ubrania są mu szczerze obojętne, przynajmniej jego własne. Miłością jego natomiast są samochody i wszelkie gadżety związane z autami, przydatne i nie, praktyczne i niepraktyczne. Ponieważ mamy 3 samochody, pomyślałam, że przyda mu się porządna , żeby mógł zadbać o te swoje "dzieci". Od czasu do czasu można pojechać na myjnię, ale czasem też można samemu zadbać o wygląd swojego auta.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
Mój małż to fascynat robienia zdjęć, więc wykupiłam mu jest blisko, więc to nie będzie dla niego jakimś utrudnieniem podjechać raz czy drugi. Myślę, że się ucieszy, ale zobaczymy. Czasem z niespodziankami to bywa tak, że nie do końca są trafione, bo okazuje się, że jednak nie znamy swoich bliskich tak dobrze, jak się nam nieraz wydaje.
Komentarz
-
Też stawiałabym na praktyczne prezenty. Faceci lubia takie rzeczy dostawać. Ja już oglądałam propozycje od i zastanawiam się nad modnymi skarpetami do mojego faceta. Chce kupić już jakiś pakiet - skarpety świąteczne i też kolorowe skarpety do garnituru. Mega mi się to podoba u panów
Komentarz
Komentarz