To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby doł±czyć do naszej społeczno¶ci. Przegl±daj nasze posty wybieraj±c interesuj±c± cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej zwi±zanych z branż± stomatologiczn±.
Może zamiast standardowych prezentów to zaszeleć i wykupić wycieczk± do Kanady? Ostatnio natkn±łem się na bardzo interesuj±c± stronę . Strona jest w języku niemieckim, ale znaj±c podstawy każdy zrozumie. Ewentualnie można użyć translatora do tłumaczenia Dodatkowo maj± piękn± galerię zdjęć Pozdrawiam
Káşżt nối thuáş*n tiện ra các khu vá»±c Quáş*n 1, 2, 4 vĂ* sân bay Long ThĂ*nh theo hướng cáş§u PhĂş Mỹ qua cao tốc Long ThĂ*nh - Dáş§u Giây.
Fajna, podoba mi się. Ja jednak wolę dostawać w prezencie zegarki, albo jak±¶ elektronikę, ale to ty najlepiej wiesz co lubi Twój m±ż. Prezent powinien przede wszystkim sprawić osobie któr± chcemy obdarować, a nie nam, bo co¶ chcemy kupić. Praktyczne prezenty s± najmniej przyjemne.
__________________________________________________ ______________________________________
Szukasz platformy analitycznej badaj±cej zachowania i potrzeby klientów? SprawdĽ
Widzę, że jest kilka fajnych pomysłów dla fanów motoryzacji. To ja dorzucę jeszcze pomysł zakupu narzędzi ogrodowych, a myjka przyda się i do samochodu . To dobry pomysł moim zdaniem.
Ja bym się nie pogniewał, gdybym dostał w prezencie . Z prawdziwej skóry, z klasyczn± sprz±czk±. To praktyczny prezent, ale bardzo potrzebny i my¶lę, że żaden facet, by się na taki nie obraził.
Komentarz