Myślicie, że koszulka będzie mu się podobała? Chciałabym mu sprawić coś praktycznego i jednocześnie ładnego i dlatego zastanawiam się nad taką koszulką CO Wy na to?>
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla męża
Zwiń
X
-
-
Zamieszczone przez milenka Zobacz postaMyślicie, że koszulka będzie mu się podobała? Chciałabym mu sprawić coś praktycznego i jednocześnie ładnego i dlatego zastanawiam się nad taką koszulką CO Wy na to?>
I dla ścisłości dodam, ze to nie on powinien ją nosić :]
Komentarz
-
Taki prezent to można sprawdić ukochanemu np. na rocznicę, natomiast na urodziny/ imienieny itp. powinien według mnie dostać "coś dla niego". Koszulki są fajnym pomysłem na prezent. Ja czasami kupuję kosmetyki (zależy od faceta, czy lubi), poza tym można dokupić coś śmiesznego, lub związanego z jego hobby.
Komentarz
-
Koszula wydaje się całkiem niezła, ale niestety koszule mają to do siebie, że czasem po założeniu jej zwyczajnie źle leży na danej osobie, mimo, że na zdjęciu wyglądała super.
Dlatego moim zdaniem bardziej bezpiecznym prezentem jest modny męski zapach taki jak np. tenOstatnio edytowany przez dentyst; 12.11.2013, 11:49.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JayZ Zobacz postaNiby oklepane, ale z drugiej strony... co ma mu kupić? kocioł gazowy wiszący? Pianino? Czy może Kilof?
Komentarz
Komentarz