To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Mój facet, dostał ostatnio od swojej siostry takie słuchawki bezprzewodowe które spełniają swoją rolę. Ma je do podróżowania, ponieważ zmusza go do tego praca. Nie wiszą mu nigdzie żadne kabelki, które nas drażnią. Jest bardzo zadowolony. Być może jest to również dobry pomysł na prezent dla Waszych mężów
Słuchawki to fajny pomysł. Mojemu mężowy sprawiłam ostatnio prezent bardzo praktyczny, a konkretnie szafę narzędziową . Często spędza czas w warsztacie coś tam tworząc, a teraz przynajmniej będzie miał porządek "w narzędziach".
A na jaką to okazję? Nie wiem czy z koszuli będzie zadowolony... może coś takiego? Taki butelkowiec z jakimiś super winami? Jeśli jest smakoszem wina to na pewno będzie zadowolony
Mężczyźni to nieźli gadżeciarze oraz nad takim własnie prezentem zastanowiłabym się najbardziej. Mój jest o wiele bardziej zadowolony z czegoś praktycznego, z jakiegoś fajnego sprzętu niż na przykład z kwiatka czy bomboniery ( takie rzeczy zachowajmy dla kobiet...).
Zerknijcie sobie do sklepu rtv Euro agd:
Obecnie jest tam bardzo dobra poświąteczna wyprzedaż tak wiec wiele rzeczy możecie kupić o wiele taniej. Facet na pewno będzie zadowolony z jakiegoś fajnego sprzętu.
Ja uważam, że każdy mężczyzna cieszyłby się z jakiś preparatów do golenia - kremu, pianki, coś w tym stylu. Na tej stronie takie rzeczy znajdziesz Spodoba mu się, zobaczysz.
Komentarz