Dla brata? Hmm to może jakiś zegarek? Wydaje mi się, że to prezent, który spodoba się każdemu. Też niedawno kupowałam prezent mojej siostrze i wybrałam zegarek z drewna z Mają naprawdę piękne zegarki, które wykonywane są z polskiego drewna, oczywiście najwyższej jakości. Taki zegarek na pewno posłuży lata no i wygląda genialnie!
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla brata
Zwiń
X
-
Z facetami raczej nie mam problemu jeżeli chodzi o prezenty. Zawsze coś ciekawego znajdę w internecie Ostatnio tak szukałam prezentu dla własnie brata, który jest lekarzem i mogę wam tu podrzucić namiar na stronkę gdzie znalazłam mega oryginalne spinki do mankietów, własnie dla lekarzy. Znajdziecie tu też sporo innych eleganckich prezentów.
Komentarz
-
Ja wymyśliłem by kupić jako prezent bilety na koncert. Mój brat jest melomanem więc na pewno się z tego ucieszy. Kupię je przez stronę internetową bo to super opcja na ich szybki zakup. A do tego można samemu wydrukować, więc nie muszę czekać aż dojdą do mnie pocztą.
Komentarz
-
A może ktoś jeszcze zastanawia się nad tym co komuś kupić w prezencie? Znalazłem ostatnio taki sklep z dronami [url]https://flystore.pl/Drony-DJI[/url] . DJI oferuje wbudowane stabilizatory, śledzenie obiektu i funkcje bezpieczeństwa lotu, które w połączeniu umożliwiają uchwycenie wyjątkowego filmu, zdjęć i przeżycie niesamowitej przygody z pilotowania drona. DJI to wiodący na świecie producent dronów i akcesoriów do dronów, które pozwalają cieszyć się radością z lotu i rejestrować ustabilizowane zdjęcia i filmy z nowej, powietrznej perspektywy.
Komentarz
Komentarz