Ja polecam jako podstawowe wyposażenie samochodu, zakupic chociaz podstawowy miernik lakieru , polecam firmę . Są wersję kioeszonkowe, które z łatwością zmieścimy w schowku samochodowym i w razie potrzeby szybko możemy go użyć.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla brata
Zwiń
X
-
Dobrze jest kupić coś bratu co faktycznie jest związane z jego zainteresowaniami. Ale fakt można mu kupić czy to portfel skórzany albo plecak w takim stylu vintage . Tutaj zresztą jest wszytsko świetnie opisane. Ja kupiłam mojemy bratankowi taki plecak i jest bardzo zadowolony. Przede wszystkim jest pojemny.
Komentarz
-
Dobre buty są i tak najważniejsze dla piłkarza. Ale to już inwestycja. Jeśli chcesz coś tańszego to ubranie sportowe, fajna torba na treningi czy nawet żel na urazy będzie okej. Możesz też zaszaleć i kupić piłkę z podpisem idola jego idola W końcu to brat a na rodzinie się nie oszczędza
Komentarz
-
Zamieszczone przez Naiqia48 Zobacz postaMój brat dostanie w tym roku karnet na siłownie.
__
Karnet na siłkę tez fajna sprawa!
Ja mojemu kupiłam voucher do VR roomu.
Komentarz
-
Nie wiem jak Twój, ale mój brat jest dosyć wiekowym człowiekiem i ciągle szukam dla niego pomysłu na aktywność fizyczną, którą może wykonywać. Jakiś czas temu kupiłem u taki rotor i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu ćwiczy na nim całkiem regularnie. Jak jest zimno to ciężko u niego z wychodzeniem z domu więc taki rodzaj "sportu" jest jak najbardziej na zimowe popołudnia
Komentarz
Komentarz