To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Hmm no nie wiem, wszystko zależy od tego czego akurat twój brat potrzebuje, może też jakie ma zainteresowania? Zajrzyj sobie najlepiej na stronę Tam znajdziesz całkiem sporo ciekawych propozycji prezentowych. Ja tam wybrałam ostatnio bardzo fajny prezent ślubny dla mojego brata właśnie. Zamówiłam tam srebrne sztućce o klasycznym wzornictwie.
Może coś bardzo indywidualnego? Ja to raczej staram się długo zastanawiać nad prezentami dla rodziny. Ostatnio przez stronę zamawiałam karykaturę dla mojej mamy. To może być bardzo ciekawy prezent dla każdego i na każdą okazję
Mój brat uwielbia podróżować po całym świecie, dlatego wybór prezentu dla niego był dla mnie prosty Już od dłuższego czasu miałam na oku mapę podróży z . To świetny gadżet, bo można na niej zaznaczać wszystkie miejsca, w którym się było. A i zdjęcia można sobie przyczepić
Ja ostatnio bratu kupiłam ręcznie robione spinki do mankietów z fajnej stronki z polskim rękodziełem Brat bardzo ucieszyła się z prezentu. Założył je nawet jak jechał oświadczać się Swojej dziewczynie.
Dobrej jakości latarka to też, moim zdaniem, prezent który przyda się każdemu facetowi. Chodzi mi o coś naprawdę dobrej jakości jak np a nie jakąś chińszczyznę, która przestanie świecić po tygodniu.
witam,
ja dla swojego brata zakupiłem lampy do ogrodu stojące z brat planuje urządzać na nowo swój ogród w najbliższe wakacje temu pomyślałem, ze takie lampy na pewno mu się przydadzą :P i nie myliłem się
Jeśli twój brat uprawia sport w tym piłkę nożną to chyba logiczne, że najlepszym prezentem będzie profesjonalna i dobra odzież sportowa. Zresztą zerknij do sklepu z odzieżą uliczna i sportową a na pewno znajdziesz coś interesującego co spodoba się komuś jako prezent
Komentarz