Może coś sami przygotujecie? Taki prezent bedzie najlepszy. Moze to byc tort, ciasto, moze nawet takie muffinki Nie trzeba koniecznie kupować typowych prezentów
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla brata
Zwiń
X
-
Opcji jest wiele:
fajny portfel
wyjście we dwoje do jakiegoś ciekawego miejsca
karnet na siłownie
Ewentualnie jeśli chcesz czegoś oryginalnego i z pomysłem to proponowałabym zajrzeć sobie tutaj:
Na stronie jest możliwość zamówienia koszulki z napisem ( jest również wiele gotowych wzorów jeśli nie chcesz projektowania).
Komentarz
-
Też nie wiedziałam co kupić bratu na urodziny, bo facetom to w ogóle ciężko coś wybrać :/ No ale widziałam, że jakiś czas temu oglądał na okulary przeciwsłoneczne. Zapamiętałam model, który najczęściej oglądał, i postanowiłam go zamówić Okazało się być to strzałem w dziesiątkę! Przesyłkę dostałam w naprawdę ekspresowym tempie, więc spokojnie zdążyłam jeszcze zapakować prezent na imprezę urodzinową brata. A jego uśmiech po odpakowaniu prezentu był bezcenny
Komentarz
-
U mnie na szczęście nie bedzie żadnego problemu. Mój brat zaczął od paru miesięcy ćwiczyć już tak na poważnie. Kupił sobie odpowiedni sprzęt i zaaranżował jeden pokój na siłownie. Planuje mu kupić maty na podłogę od Na pewno mu się to spodoba, a mi w sumie też bo będą one wygłuszać dźwięk zrzucanych hantli i sztangi ;P
Komentarz
Komentarz