Witam, tak jak w temacie, chciałam się Was poradzić w kwestii wyboru prezentu dla mojego brata. Mój brat trenuje piłkę nożną, która jest dla niego całym światem, więc chciałabym kupić mu coś z czego będzie miał pożytek na treningach, pomyślałam o takich skarpetach: co o tym myślicie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla brata
Zwiń
X
-
Na pewno fajnie byłoby wybrać dla brata taki prezent, który przynajmniej w jakimś stopniu będzie nawiązywał do jego zainteresowań. Niemniej jednak nie koniecznie musi to być upominek związany z piłką nożną. Obecnie bardzo dużą popularnością cieszy się taki gadżet jak . W Toys4Boys znajdziemy szeroki wybór tego typu "zabawek" w tym nawet takie nieco bardziej ekskluzywne i z tego co wiem, można kręcąc je na palcach doskonale się bawić.
Komentarz
-
A co powiecie na portfel skórzany? Każdemu facetowi na pewno przyda się taka rzecz, no chyba, że już ma go Możecie wtedy postawić na inne podobne gadżety jak bilonówki, bankotówki, albo i nawet etui na wizytówki. Wszystko to łacznie z wspomnianymi portfelami znajdziecie w sklepie Mają całkiem spory ich wybór w bardzo fajnych cenach
Komentarz
Komentarz