Opcji jest całkiem sporo, jednak z babciami jest dosyć ciężko. Te już wszystko mają i nic więcej nie potrzebują. Przynajmniej u mnie tka sprawa wygląda. Zobaczcie sobie co proponuje firma Może zamówicie u nich karykaturę ze zdjęcia? To na pewno babci się spodoba
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla babci na urodziny
Zwiń
X
-
Moja babcia od jakiegoś czasu mówiła, że przydałaby się jej jakaś dodatkowa półka do salonu. Myślę, że warto spełnić życzenie mojej babulki i poszukałem w internecie jakichś ciekawych ofert i udało mi się trafić na . Jak na razie jeszcze nic o tym nie wie, bo za dwa tygodnie ma urodziny i wtedy jej to dam. Mam nadzieję, że się ucieszy
Komentarz
-
Moja babcia jest miłośniczką czytania książek .Ma ich mnóstwo nie jestem w stanie ich policzyć .Czasami przy spotkaniu rodzinnym opowiada ciekawy wątek z książki .Ostatnio wspominała o książce "Dopóki biegnę. Tom 2. Zanim mnie znajdą" Wraz z bohaterami gdzieś uciekamy, dążymy w nieznane, szukamy rozwiązania. Cały czas czuje się na plecach oddech kogoś, dreszczyk mrocznych emocji.
Autor: Terri Blackstock ()
Komentarz
-
Wydaje mi się, że bardzo dobrym pomysłem na prezent dla babci będzie pióro wieczne parker . To bardzo elegancka i prestiżowa forma podarunku, można ich używać na co dzień. Jest dostępna szeroka gama kolorystyczna, więc można wybrać odpowiedni produkt dla kobiety w określonym przedziale cenowym.
Komentarz
-
Moja ukochana babcia od zawsze lubiła sobie układać tarota itp. Ogólnie cała ezoteryka wcale nie była jej obca, ale oczywiście specjalistką w tym zakresie nie jest. W związku z pogoroszeniem się jej stanu zdrowia, nie jest w stanie już chodzić, więc doszedłem do wniosku, że najlepiej będzie załatwić jej usługę wróżbiarską online. Myślę, że zdecydujemy się na pomoc wróżki Ksymeny z . Słyszałem o niej same dobre rzeczy
Komentarz
Komentarz