Moja babcia pod koniec marca obchodzi urodziny i wymyśliłem, żeby nie kupowac jej kolejnych garnków i akcesoriów kuchennych tylko zainwestować w coś co rzeczywiście bedzie dla niej pomocą. Znalazłem na kilka fajnych pomysłów i szczerze myslę, że się jej spodobają. Co o tym myślicie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla babci na urodziny
Zwiń
X
-
w tym roku babci kupuje jakiś delikatny trunek, lubi spędzać czas z sąsiadką więc wydaje mi się że będzie to odpowiedni prezencik
__________________________________________________ ____________________________
Ostatnio edytowany przez Sanderka98; 14.05.2019, 15:42.
Komentarz
-
Może postawicie na cos z biżuterii? Według mnie taki prezent powinien ucieszyć babcie W sklepach internetowych bez problemu znajdziecie coś odpowiedniego, warto w pierwszej kolejności w takich się porozglądać. Zobaczcie sobie tu co oferuje Znajdziecie w tym sklepie także bardzo duży wybór zegarków.
Komentarz
-
Kiedyś, bodajże na stronie wyczytałem, że starsze Panie mają bardzo słaby wzrok i fajnym a zarazem użytecznym prezentem dla nich są zwykłe lampy. Przydają im się w życiu codziennym bardziej niż nam. Co sądzicie o tego typu prezencie dla babci? Mi się wydaje, że jak najbardziej ciekawy pomysł
Komentarz
Komentarz