Jeśli nie masz pomysłu co kupić zajrzyj tutaj . Na pewno znajdziesz coś interesującego.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent dla babci na urodziny
Zwiń
X
-
Ja też mam problem z prezentami dlatego od jakiegoś czasu u nas w rodzinie panuje zwyczaj pytania się wcześniej co dana osoba by chała dostać. Ja zawsze wymieniam parę drobnych rzeczy by ktoś sobie wybrał jedną z nich. Ja na pewno będę zadowolony a zarazem dalej nie wiem co dostanę .
Komentarz
-
Babciom, dziadkom bardzo trudno jest coś kupić. Moi dziadkowie nigdy nic nie chcą ba prezent. Ostatnio jednak znalazłam bardzo ciekawą biżuterie na stronie Mają tu zarówno złoto jak i srebro, także i eleganckie zegarki. Może też postawicie na tego typu prezent?
Komentarz
-
a może coś innego niż wszędzie?
ja ostatnio zamówiłam mojej Babci, ręcznie malowaną koszulkę
jej mina... <3
sama myśl, że ktoś specjalnie dla niej ją malował
Naprawdę polecam
Nikt się chyba nie obrazi, tutaj jej zamawiałam
taka dziewczyna je robi
Komentarz
-
Bo tak naprawdę to jest najważniejsze. Uwielbiam spędzać czas z rodziną i cenię to sobie ponad wszystko. Często mam jednak problem z wybieraniem prezentu na daną okazję, nie wiem czego nie wypada oferować. Czym wy się kierujecie? Co sądzicie o informacjach w tym poradniku ? Przyznam, że lubię dawać praktyczne prezenty bo lubię sama takie dostawać Nie każdy to rozumie
Komentarz
Komentarz