Jak decydujecie się na używany samochód, to możecie mu przyciemnić szyby , będzie wyglądał szpanersko
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Samochód nowy, czy używany?
Zwiń
X
-
Faktycznie jest tego sporo. My rownież kupiliśmy używany samochodów ponieważ chcieliśmy coś w dobrej cenie a nie stać nas było na auto nowe. Ogolnie mamy ten komfort, ze nasz dobry znajomy zna się na samochodach oraz doradził nam na co zwracać uwagę przy wyborze autka.
Sugeruję zerknać sobie jeszcze na tę stronę:
Jest tutaj dokładnie opisane na co zwracać uwagę przy wyborze używanego autka.
Komentarz
-
Ze względu na możliwości finansowe ja też. A można jeszcze bardziej zaoszczędzić instalując w aucie lpg a na stronie można wybrać odpowiednie system do każdego auta i założyć go w zaprzyjaźnionym warsztacie. . Teraz te nowe zestawy są doskonałe i nie wpływają na dynamikę autaOstatnio edytowany przez mufinka; 08.05.2017, 14:08.
Komentarz
-
ja jestem jak najbardziej za zakupem używanego samochodu. Przede wszystkim takie auto traci połowę wartości w momencie wyjazdu z salonu, a po drugie trzeba je najpierw "dotrzeć" żeby jazda była bezpieczna. Nie mówię od razu o zakupie 20 letniego rzęcha, ale takie 2, 3 letnie samochody są bardzo dobrą alternatywą dla nowych
Komentarz
-
Chciałbyś kupić dobry samochód, który posłuży Ci przez wiele lat? Jeśli tak to koniecznie odwiedź salon forda . Znajdziesz tutaj bardzo bogatą ofertę samochodów tej właśnie marki.Nie czekaj sprawdź ich ofertę już dziś i kup auto swoich marzeń!
Komentarz
-
Cięzki wybór powiem szczerze. Samochody używane mają o wiele niższa cene ale za to są mniej pewne. Ja jakbym mieszkala w wielkim miescie to chyba balabym sie kupic nowe auto, nie moglabym spac nie myslac o tym czy ktos go nie zarysuje a nie daj Boze ukradnie. Polecam wam salon , tam mozecie znalezc bardzo fajne fordy nowe jak i uzywane
Komentarz
Komentarz