Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gotujecie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Wow, nie widziałem nigdy takich bajerów, fajne ułatwienie pracy

Komentarz

Ja tam bardzo lubie eksperymentować w kuchni

Komentarz

Mnie też coraz częściej zdarza się coś przyrządzić. W sumie racje mają Ci którzy piszą, że praktyka czyni mistrza. Jakoś nigdy się tego nie uczyłem specjalnie, ale za każdym razem potrawy wychodzą jeszcze lepsze. Polecam próbować i się nie poddawać.

Komentarz

Bardzo cenna rada. Ja też się przekonałam do gotowania. To może dać dużo radości.

Komentarz

Ja to tak średnio z gotowaniem Chyba, ze parówki i wodę na herbatę. Ale jakoś pracując jako ska nie mam czasu na gotowanie. Często muszę zamawiać coś w fastfoodach, albo robię szybie danie jak zupki chińskie albo spaghetti. Ale powoli to zmieniam, bo to jedzenie mi jednak nie służy :P

Komentarz

Uwielbiam gotować i też często eksperymentuje w kuchni

Komentarz

Staram się gotować ale nie zawsze mi wychodzi. Moją specjalnością są naleśniki.

Komentarz

Próbuję, ale w tej dziedzinie mam wrodzony antytalent.

Komentarz

Ja lubię robić pizze lub makarony

Komentarz

Staramy się w kuchni bazować na warzywach z podmiejskich upraw. Kupujemy je często z namiaru na . Królują kalafiory, sałatki z pomidorami Itp.

Komentarz

Staram się gotować jakieś oryginalne potrawy, nie tylko kotlet i kapusta. Takie jedzenie już zaczyna mnie męczyć.

Komentarz

Kiedy ja się zabieram za gotowanie, jest to smutny dzień dla wszystkich domowników.

Komentarz

Zamieszczone przez łowca_wielorybów Zobacz posta
                            Kiedy ja się zabieram za gotowanie, jest to smutny dzień dla wszystkich domowników.
                            oj nie jest aż tak źle na pewno. Poogladaj w internecie jakieś filmiki i na pewno pyszną jajecznicę zrobisz :P
                            -

Komentarz

Również często gotuję i staram się eksperymentować z różnymi przyprawami itp

Komentarz

Moje początki nie były najlepsze, niemniej teraz wprawiłam się na tyle, że chętnie wypróbowuję nowe przepisy znalezione w internecie, zwłaszcza na dania fit i bezmięsne

Komentarz

Pracuję...
                                X