To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Jak często gotujecie nowe potrawy? Ja dzisiaj pierwszy raz robię gulasz z tego przepisu Nie mam pojęcia, jak wyjdzie, ale właśnie to lubię w gotowaniu A wy co macie na obiad?
Ja lubię gotować ale niestety nie posiadam zdolności kulinarnych I u kogoś zawsze lepiej smakuje ... ale to chyba wina tego, ze każdy trochę inaczej gotuje (inne przyprawy etc) i dlatego nowe smaki dla nas są zawsze ciekawe.
Ja lubię gotować ale niestety nie posiadam zdolności kulinarnych I u kogoś zawsze lepiej smakuje ... ale to chyba wina tego, ze każdy trochę inaczej gotuje (inne przyprawy etc) i dlatego nowe smaki dla nas są zawsze ciekawe.
Ja tak sądziłem do niedawna, ale teraz zaczynam nabierać wiary w siebie Dania coraz lepsze, a i rodzina zachwala. Jak gotujesz, to dobrze mieć odpowiedni zestaw garnków oraz patelnia.
Czasami gotuje, ale wolę korzystać z gotowych rzeczy takich jak , ponieważ na co dzień nie mam zbyt wiele czasu na gotowanie, a chce zjeść coś ciepłego to sięgam po gotowe produkty.
Komentarz