Ja ostatnio widziałam pierwszy raz u mnie w markecie kasztany jadalne do kupienia. Chętnie bym spróbowała, macie jakiś sprawdzony przepis na danie z kasztanów jadalnych? Czytałam też że mają nawet sporo pozytywnych właściwości.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gotujecie?
Zwiń
X
-
Ja nie polecam kasztanów. Oczywiście mówię tutaj z perspektywy tylko mojego gustu. Może akurat tobie posmakują. No a jeżeli ktoś szuka przepisu to polecam popatrzeć na internecie bo trochę tego jest. Może to też kwestia przyrządzenia kasztanów. Ja tam nie wiem. Mi nie smakują i już. Więcej do nich nie wracam raczej.
Komentarz
-
Ja kocham gotować jak tylko mam na to czas. No i to jest właśnie największy problem. Gotowanie pożera całą masę czasu. Jeżeli chce się zrobić obiad dla całej rodziny to trzeba poświęcić na to czasem i kilka dobrych godzin. No ale ugotowane samemu smakuje najlepiej jak zabezpieczy je przed śniegiemOstatnio edytowany przez michalina67; 03.10.2017, 15:53.
Komentarz
-
Gotuję praktycznie codziennie. Mam swoje ulubione potrawy i kilka produktów które zawsze muszę mieć w domu. Na przykład dobra oliwa z oliwek te inne sklepowe nie są nawet w połowie takie jak ta. Moją sałatką grecką z tą oliwą zajada się nawet mój wuj który warzyw nie znosi. To chyba najlepsza rekomendacja
Komentarz
-
Owszem, robię to każdego dnia, nawet kiedy wracam po pracy. Gotowanie to moja pasja. Ostatnio wyjątkowo posmakowała mi zdrowa . To lekkostrawny posiłek, który zawiera wiele cennych witamin i innych składników odżywczych. Czasami biorę sobie ją w pojemniku do pracy i spożywam w czasie regulaminowej przerwy
Komentarz
Komentarz