A to muszę koniecznie zajrzeć. Chyba nigdy nie zrobiłam idealnego omletu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gotujecie?
Zwiń
X
-
Gotować gotuję, pytanie tylko, jakiej jakości dania, bo mnie ciężko jest zachować obiektywność.
Bardzo pomagają mi przepisy z neta i domowe babci oraz mamy, ale jakbym sama musiała wpaść na połowę tych składników albo czynności to kuchnia by poszła z dymem.
Nie lubię tego robić, preferuję przygotowywanie deserów albo zostawianie obiadu komuś innemu, a ja w ramach pomocy.
Komentarz
-
Ja gotuje tylko na specjalne okazje. Ostatnio urządzaliśmy w rodzinie małe przyjęcie i czytałam - to wcale nie taka prosta sprawa, jak się chce urządzić wykwintny obiad, należy dokładnie dobrać alkohol do potraw, łatwo tez popełnić faux pas.
Komentarz
-
Gotuję po pracy, dzieci jedzą w przedszkolu i w szkole a w domu koło 17,00 drugi obiad, ja pierwszy, mąż jak wraca wieczorem. Dzieci i mąż są bardzo szczupli, ja w miarę szczupła. Nie wyobrażam sobie nie mieć dobrego domowego obiadu w domu. Często również śniadanie lub kolacja jest na ciepło, zwłaszcza w sezonie od jesieni do wiosny i pakujemy lunch boxy dla siebie i starszego dziecka. Nie ma zdrowia i sprawności tam gdzie nie ma właściwego żywienia.
Komentarz
-
Zamieszczone przez plomba Zobacz postaA to muszę koniecznie zajrzeć. Chyba nigdy nie zrobiłam idealnego omletu.
Komentarz
Komentarz