Ja w ubiegłym roku dostałam bardzo wyjątkowy prezent na Gwiazdkę, a konkretnie mąż oświadczył mi, że mamy własną działkę. Całą wiosnę pracowałam tam dzielnie i niedługo będę zbierać warzywa z rabatek. Wszystko pięknie wyrosło po podaniu nawozów z
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezenty na gwiazdkę
Zwiń
X
-
Według mnie to fajny pomysł. Co do prezentów to dużo zależy od preferencji osób, którym damy te upominki.Zamieszczone przez milenka Zobacz postaWitam. Jakie macie pomysły na gwiazdkę?
Ja zastanawiam się czy nie sprawić dla swojego męża jednego z takich scyzoryków : . Myślicie, że to fajny pomysł na prezent?
Komentarz
-
Moim zdaniem idealnym pomysłem na prezent byłby . Klocki to chyba jeden z najbardziej uniwersalnych prezentów, który sprawdzi się w każdej sytuacji. W sklepie Urwis jest ich bardzo duży wybór, nie tylko z Lego, ale też z Cobi i innych firm.
Komentarz
-
A to ja o tym nie wiedziałam. Jeśli chodzi o prezenty dla dzieci na święta, to ja oczywiście kupuję zabawki. To chyba najlepsze na co można postawić. Ostatnio w sklepie Urwis kupiłam . Na tej stronie jak nie macie konkretnego pomysłu, to możecie się posiłkować propozycjami.
Komentarz
Komentarz