Hm, to wszystko w sumie zależy... A może zrobiłbyś to tak bardzo niekonwencjonalnie, na przykład kup sobie ze strony zaproszenie ślubne i wsadź Twojej wybrance do prezentu. Jak zapyta na czyje wesele to wtedy powiedz że na wasze i wtedy się jej oświadczysz. Czy uważasz że to dobry pomysł? Bo moim zdaniem świetny
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezenty na gwiazdkę
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez milenka Zobacz postaWitam. Jakie macie pomys�y na gwiazdk�? Ja zastanawiam si� czy nie sprawi� dla swojego m�a jednego z takich scyzoryk�w : . My�licie, �e to fajny pomys� na prezent?
Máťt thiáşżt báť Äáťnh váť gắn cĂ*o xe nhĆ°:- Dáťch v᝼ Theo dĂľi GPS
Sáť* d᝼ng mấng Wi-Fi hoạc 3G, bấn cĂł tháť sáť* d᝼ng dáťch v᝼ Theo dĂľi miáť n phĂ* GPS- Äiáťu hĆ°áťng cᝧa Google Map
Váťi mĂ´ Äun GPS tĂ*ch hᝣp sáşľn, bấn cĂł tháť dáť dĂ*ng sáť* d᝼ng Äiáťu hĆ°áťng bản Äáť cᝧa Google theo mấng 3G / Wi-Fi vĂ* tải xuáťng bản Äáť Äáťa phĆ°ĆĄng APP.- ÄĂŞm xem tuyáťt váťi
Tầm nhĂŹn ban ÄĂŞm cho clip náťi thẼt vĂ* cĂĄc mĹŠi chĂ*ch ngᝍa- KhĂ´ng rảnh tay Bluetooth
JC600 cho phĂŠp bấn nháş*n cuáťc gáťi mĂ* khĂ´ng cần phải khoe váťi Äiáťn thoấi di Äáťng.- Ghi hĂŹnh 1080p
Chipset hiáťu suẼt cao MTK Äảm bảo chẼt lưᝣng ghi âm tuyáťt váťi 1080p.- MĂ*n hĂŹnh IPS 5 Inch
MĂ*n hĂŹnh láťn cho phĂŠp xem trĆ°áťc nhᝯng gĂŹ Äang Äưᝣc ghi lấi
Sáťą bảo ÄẊm váť sản phẊm thiáşżt báť Äáťnh váť Ă´ tĂ´
TẼt cả cĂĄc sản phẊm ÄĂŁ Äưᝣc kiáťm tra chẼt lưᝣng nghiĂŞm ngạt trong nhĂ* trĆ°áťc khi ÄĂłng gĂłi.
TẼt cả cĂĄc sản phẊm ÄĂŁ Äưᝣc ÄĂłng gĂłi trĆ°áťc khi váş*n chuyáťn.
Máťt nÄm bảo hĂ*nh Äưᝣc cung cẼp cho tẼt cả cĂĄc mĂ´ hĂŹnh. ChĂşng tĂ´i sáş˝ cháťu chi phĂ* bảo trĂŹ trong tháťi gian bảo hĂ*nh
Saovietjsc luĂ´n cáş*p nháş*t nhᝯng thĂ´ng tin máťi nhẼt váť cĂĄc thiáşżt báť Äáťnh váť Ă´ tĂ´ vĂ* cĂĄc loấi camera hĂ*nh trĂŹnh Ă´ tĂ´
CHI TIáşžT:
Komentarz
-
Może poza tego typu prezentem, podarujesz mu również coś, czego się nie spodziewa? Ja, najprawdopodobniej zdecyduję się na nagranie od św. Mikołaja, które można zamówić na - jestem pewna, że ucieszy się z niego jak dziecko (swoją drogą, dla dzieci również jet to cudowny podarunek)!
Komentarz
-
Ja swego czasu bardzo chciałam dostać na gwiazdkę tą oto suszarkę do włosów: . Ale z tego co wiem, to mój partner ma już dla mnie co innego, więc chyba będę sobie musiała sama ją kupić... Ech, a naprawdę bardzo ją chciałam i wciąż potrzebuje
Komentarz
-
Ja juz nie moge sie doczakac Wigilii ;D Jestem bardzo ciekawa co dostane od najblizszych pod choinke mam juz nawet swoje typy. Ale chcialabym tez zobaczyc reakcje rodziców na prezent. Planuje im kupic zestaw sztućców od pare razy juz o tym wspominali
Komentarz
-
Ja w tym roku chciałam wszystko dopiąć na ostatni guzik przed świętami. Z tego względu poszukiwania idealnych prezentów zaczęłam wcześniej. Szukałam wśród kosmetyków, biżuterii, zabawek i wielu innych. Na szczęście trafiłam na . Dzięki temu wiem, że dzieciaki w naszej rodzinie na święta będą zadowolone!
Komentarz
-
Ja swojemu mężowi kupiłam nowe okulary przeciwsłoneczne w salonie optycznym Rzeszów , mam nadzieję, że będą pasowały i trafią w jego gust. Z roku na rok coraz trudniej kupić jakiś unikalny prezent, wasze propozycje również wyglądają bardzo sensownie.
Komentarz
Komentarz