Proponuję zaprosić go na czekoladowe fondue (nie od dzisiaj wiadomo, że faceci są strasznymi łasuchami na słodycze), koszt: 49 zł. (dla dwojga) lub 79 zł. (dla czworga), albo na Tajską kuchnię dla dwojga - koszt 99 zł. (w Warszawie). Myślę, że stosunkowo niewielkim kosztem zrobisz mu oryginalny prezent.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezenty na gwiazdkę
Zwiń
X
-
Może i do Świąt jeszcze daleko ale ja nie lubię zostawiać zakupów prezentowych na ostatnią chwilę. Już w listopadzie kupuję choinkowe upominki dla najbliższych. A najchętniej - zamawiam przez Internet. Dla mojej siostrzenicy chciałabym w tym roku wybrać coś z gadżetów szkolnych. Fajne widziałam w sklepie Brytyjka.pl. To nastolatka więc myślę, że przyda jej się taki modny dodatek, którym wzbudzi zazdrość wśród koleżanek
Komentarz
-
Ja tam uważam, że perfumy to może być bardzo fajny prezent. No ale to trzeba też uważać. Niektórzy mają swój unikalny gust oraz wykształocny własny zapach. Trzeba dobrze wiedzieć co lubi druga osoba. Szkoda by było wydać pieniądze na perfumy dla kogoś kto nie będzie ich nawet używał. Tutaj trzeba uważac pomimo, że jest to dość unikalny prezent.
Komentarz
Komentarz