Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezenty na gwiazdkę
Zwiń
X
-
Z prezentami zawsze jest problem, zwłaszcza jeśli nie ma się kogo obdarowywać. Słusznie zauważył ktoś powyżej, że możesz zawsze zaangażować się w jakaś akcje charytatywną. Pomoc innym jest mile widziana.
Zostaw komentarz:
-
Moim zdaniem idealnym pomysłem na prezent byłby . Klocki to chyba jeden z najbardziej uniwersalnych prezentów, który sprawdzi się w każdej sytuacji. W sklepie Urwis jest ich bardzo duży wybór, nie tylko z Lego, ale też z Cobi i innych firm.
Zostaw komentarz:
-
Zawsze możesz pomyśleć w tym okresie o zrobieniu czegoś dla innych, np. wspomóc dom dziecka, zgłosić się jako wolontariusz. To powinno poprawić Ci samopoczucie.
Zostaw komentarz:
-
Święta to jeden z najgorszych okresów dla mnie. Może dlatego, że nie mam komu dawać prezentów. Problem mnie nie dotyczy...
Zostaw komentarz:
-
Według mnie to fajny pomysł. Co do prezentów to dużo zależy od preferencji osób, którym damy te upominki.Zamieszczone przez milenka Zobacz postaWitam. Jakie macie pomysły na gwiazdkę?
Ja zastanawiam się czy nie sprawić dla swojego męża jednego z takich scyzoryków : . Myślicie, że to fajny pomysł na prezent?
Zostaw komentarz:
-
Ja w ubiegłym roku dostałam bardzo wyjątkowy prezent na Gwiazdkę, a konkretnie mąż oświadczył mi, że mamy własną działkę. Całą wiosnę pracowałam tam dzielnie i niedługo będę zbierać warzywa z rabatek. Wszystko pięknie wyrosło po podaniu nawozów z
Zostaw komentarz:
-
Moim najlepszym prezentem na święta jaki otrzymałam był super laptop taki jak te w rankingu laptopów
Zostaw komentarz:
-
Ja dostałam bardzo fajne talerzyki ozdobne z melaminy od swojej mamy
One nadały trochę kolorytu mojej kuchni i dzieci bardzo lubią takie kolorowe kubeczki, sztućce itd
Mama to zmawiała ze strony , więc jeżeli chcielibyście kiedyś komuś zrobić fajny prezent lub sobie samej kupić coś takiego to polecam
Ogólnie to właśnie mają tam pełno ozdobnych gadżetów do naszych kuchni
Zostaw komentarz:
-
Ja dostałam kilka fajnych książek i , na którą od dłuższego czasu ostrzyłam sobie pazurki
. Swoim bliskim kupowałam z kolei to, co wiedziałam, że chcieliby dostać - koszule, sweterki, figi, alkohol i słodycze, a także biżuterię.
Zostaw komentarz:
-
Moim zdaniem nie ma na co czekać
tak wtedy będę wiecznie odkładać pieniądze : )
Zostaw komentarz:
-
Za rok? Wydaje mi sie ze lepiej poczekac i kupic cos innego.Zamieszczone przez bialyever Zobacz postaMyślicie iż na Swięta dobrmy pomysłem będzie kupno prestiżowej skuienki Moja siostra za rok ma wesele i chciałbym jej już sprezentować jako prezent. Wiem iż każda Panna powinna samemu sobie dobierać wystrój jednak pomyślałem iż może być to bardzo miła niespodzianka : )
Ja swojemu synowi sprezentowalem tableta
Zostaw komentarz:
-
Myślicie iż na Swięta dobrmy pomysłem będzie kupno prestiżowej skuienki Moja siostra za rok ma wesele i chciałbym jej już sprezentować jako prezent. Wiem iż każda Panna powinna samemu sobie dobierać wystrój jednak pomyślałem iż może być to bardzo miła niespodzianka : )
Zostaw komentarz:
-
Dziewczęta, co sądzicie, żeby mamie sprezentować suszarkę na święta? Korzysta często, więc na pewno się przyda, ale czy taka suszarka może kobietę ucieszyć?
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: