Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokąd na wakacje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• agata407
    odpowiedział(a)
    Zdecydowanie Kaszuby. Jak dla mnie najlepsze miejsce na regenerację sił. Zatrzymuję sie zawsze w sprawdzonych miejscach i właśnie ostatnio byłam w fajnym miejscu, jakim jest Zajazd Ostrzycki . Jeśli ktoś wybiera się na Kaszuby to polecam zatrzymać się w właśnie tam. Bo i obsługa miła, jedzenie dobre, pokoje ładne. Okolica oferuję wiele ciekawych atrakcji. Można się wybrać na długie spacery i po oddychać świeżym powietrzem.

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    W Polsce coraz lepiej, ale za granicę też warto!

Co prawda wakacje w Polsce cą coraz ciekawsze, a pięknych miejsc naprawdę nie brakuje, to mimo wszystko polecam od czasu do czasu poznać obcą kulturę, zwyczaje, kuchnię oraz co oczywiste, ludzi i miejsca.

Jeśli komuś zależy, ma chwilę czasu, może znaleźć naprawdę ciekawe oferty wycieczek zagranicznych np. do Włoch, Hiszpanii czy innych krajów atrakcyjnych turystycznie

Zostaw komentarz:

• renatta
    odpowiedział(a)
    Szczawnica

Popatrz tutaj za noclegami widzę że mają tam sporą bazę przeróżnych noclegów, na pewno coś wybierzesz, ogólnie Pieniny to piękne miejsce aby wypocząć w.g mnie.

Zostaw komentarz:

• Pramedzik
    odpowiedział(a)
    Jeszcze trochę z tym morzem Osobiście szukam na ostatnią chwilę okazji i wychodzę zawsze dobrze z ceną.

Zostaw komentarz:

• mikolaj50
    odpowiedział(a)
    Niedługo zacznie się opłacać nad polskie morze, klimat się zmienia na cieplejszy

Zostaw komentarz:

• miotk25
    odpowiedział(a)
    Ja od jakiegoś czasu wybieram . Nie jest to drogi region, a za to bardzo piękny i obfitujący w liczne atrakcje. Uwielbiam tam jeździć latem i zwiedzać okolicę na rowerze, spacerować lasami, pływać w jeziorze. Nic tak nie regeneruje i nie nastawia pozytywnie jak czas spędzony na świeżym powietrzu, daleko od tłoku i miejskiego zgiełku.

Zostaw komentarz:

• AldonaE
    odpowiedział(a)
    Ja na wakacje zawsze wybieram się nad nasze polskie morze.

Zostaw komentarz:

• salezy1
    odpowiedział(a)
    Sylwester... dobry temat i już taki bliski... Ja nie mam planów na Sylwestra, bo najprawdopodobniej będę w pracy, właśnie w takim hotelu Jak to się dziwnie składa, jedni będą się bawić, a drudzy pracować Ale ja wakacje miałem obłędne, bo byłem nad morzem, naszym polskim, ale było rewelacyjnie, ponieważ pogoda dopisała w 200% i była marzeniem każdego urlopowicza, więc jeśli chodzi o Sylwester, to już nie mam takiego przymusu, chociaż... Pozdrawiam wszystkich przyszłych gości, balujących w moim hotelu i nie tylko w moim:-)

Zostaw komentarz:

• Czarek09
    odpowiedział(a)
    Temat może już i nieaktualny, ale możemy zawsze pomyśleć już o Sylwestrze No więc, tak na początek, my na Sylwestra wybieramy się w góry, ale te niskie, do Karpacza, do hotelu i zorganizowanego wieczoru sylwestrowego nie pamiętam nazwy, nie mam głowy do takich informacji, ale z tego, co zapamiętałem, będzie tam bal w stylu Królowej Śniegu, mają też być robione dekoracje twarzy, w stylu masek i całego ciała (ciekawe, jak to będzie wyglądało...) Poza tym, przede wszystkim sauny i baseny wliczone w cenę, całe 5 dni relaksu i wypoczynku... już nie możemy się doczekać, tym bardziej, że na wakacje nigdzie nie wyjeżdżaliśmy, z powodu remontu w naszym mieszkaniu... Teraz sobie to zrekompensujemy

Zostaw komentarz:

• renatta
    odpowiedział(a)
    Wszyscy tak zagranicę polecacie a nie lepiej w kraju gdzieś zorganizować urlop?
    Ja myślę nad Szczawnicą, przeglądam oferty noclegów tutaj i całkiem to fajnie wygląda, a pogoda? no cóż w tym roku było pięknie.

Zostaw komentarz:

• kosar
    odpowiedział(a)
    Poza tym warto pojechać do Hiszpanii, tam też są atrakcyjne ceny.

Zostaw komentarz:

• kwitek41
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Wojtekos82 Zobacz posta
    Chyba najlepiej do Grecji śmigać przy aktualnych niskich cenach w tym kraju.
    Moja znajoma wybrała się do Grecji. Z tego co wiem to zadowolona.

Zostaw komentarz:

• Minuska
    odpowiedział(a)
    Tylko góry! nie cierpię morza, sama nuda i od groma tłustych leni

Zostaw komentarz:

• Wojtekos82
    odpowiedział(a)
    Chyba najlepiej do Grecji śmigać przy aktualnych niskich cenach w tym kraju.

Zostaw komentarz:

• mareczek
    odpowiedział(a)
    Na wakacje w tym roku udaje się w Bieszczady.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X