Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokąd na wakacje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Alishia89
    odpowiedział(a)
    Ja latam tylko do Egiptu i Turcji

Zostaw komentarz:

• Asieńka89
    odpowiedział(a)
    Nie wiem, co powiesz na teneryfe?

Zostaw komentarz:

• chomikuj
    odpowiedział(a)
    Ja wybrałem w zeszłym roku Paname i było świetnie !

Zostaw komentarz:

• aniszon
    odpowiedział(a)
    Jeśli nadal nie macie pomysłu na to jak spędzić wakacyjny czas to polecam wam zajrzeć na tę stronke: - jest tutaj naprawdę wiele propozycji i moim zdaniem każdy powinien znaleźć coś dla siebie

Zostaw komentarz:

• aklas
    odpowiedział(a)
    jak dla mnie to dobrym rozwiązaniem jest na przykład wyjazd w góry, do Zakopanego najlepiej

Zostaw komentarz:

• pierkwadrat
    odpowiedział(a)
    Ja akurat mieszkam w Szczawnicy, jest u nas cudownie!

Zostaw komentarz:

• KeKuLski
    odpowiedział(a)
    Szczawnica jest przepiękną miejscowością, zgadzam się z przedmówcą.

Zostaw komentarz:

• Yukiko
    odpowiedział(a)
    re

Ja w tym roku byłam na Mazurach. I było super, ale trafiliśmy też na rewelacyjna pogodę

Zostaw komentarz:

• anetta88
    odpowiedział(a)
    Pól Polski tam spotkasz

Zostaw komentarz:

• KaraDrift
    odpowiedział(a)
    A co sądzicie o urlopie na jednej z greckich wysp, może akurat na Zakynthos ? Bo słyszałem mieszane opinie i chciałbym poznać ich więcej.

Zostaw komentarz:

• annika28
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez egotrom Zobacz posta
    Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
    Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
    Zgadzam się w 100% Dla mnie też nie ma lepszych wakacji niż wyjazd w góry. Do tej pory jeździłam głównie w Tatry, ale w tym roku wybieram się na wakacje do Gruzji i planuję wejść na Kazbek Już nie mogę się doczekać urlopu!

Zostaw komentarz:

• Diodaz
    odpowiedział(a)
    Ja na wakacje zostaję w Polsce i jadę najpierw na Mazury do domku letniskowego. Potem mam zamiar wybrać się również w góry.

Zostaw komentarz:

• Paool1
    odpowiedział(a)
    Według mnie świetne są takie Wydaje mi się, że nic się z nimi nie może równać

Zostaw komentarz:

• tetrus
    odpowiedział(a)
    Ten rok należeć będzie do Doliny Baryczy i spływów kajakowych. Razem z rodziną zamierzamy przepłynąć 120 kilometrów. Na nocleg wybraliśmy domek letniskowy w Gruszeczce

Zostaw komentarz:

• procredito
    odpowiedział(a)
    My wybieramy się w tym roku na Chorwację do miejscowości Makarska. Byliśmy tam 2 lata temu, bardzo się nam podobało i postanowiliśmy pojechać jeszcze raz

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X