Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dokąd na wakacje?
Zwiń
X
-
Jeśli nadal nie macie pomysłu na to jak spędzić wakacyjny czas to polecam wam zajrzeć na tę stronke: - jest tutaj naprawdę wiele propozycji i moim zdaniem każdy powinien znaleźć coś dla siebie
Zostaw komentarz:
-
jak dla mnie to dobrym rozwiązaniem jest na przykład wyjazd w góry, do Zakopanego najlepiej
Zostaw komentarz:
-
Szczawnica jest przepiękną miejscowością, zgadzam się z przedmówcą.
Zostaw komentarz:
-
re
Ja w tym roku byłam na Mazurach. I było super, ale trafiliśmy też na rewelacyjna pogodę
Zostaw komentarz:
-
A co sądzicie o urlopie na jednej z greckich wysp, może akurat na Zakynthos ? Bo słyszałem mieszane opinie i chciałbym poznać ich więcej.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez egotrom Zobacz postaJak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
Zostaw komentarz:
-
Ja na wakacje zostaję w Polsce i jadę najpierw na Mazury do domku letniskowego. Potem mam zamiar wybrać się również w góry.
Zostaw komentarz:
-
Według mnie świetne są takie Wydaje mi się, że nic się z nimi nie może równać
Zostaw komentarz:
-
Ten rok należeć będzie do Doliny Baryczy i spływów kajakowych. Razem z rodziną zamierzamy przepłynąć 120 kilometrów. Na nocleg wybraliśmy domek letniskowy w Gruszeczce
Zostaw komentarz:
-
My wybieramy się w tym roku na Chorwację do miejscowości Makarska. Byliśmy tam 2 lata temu, bardzo się nam podobało i postanowiliśmy pojechać jeszcze raz
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: