Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokąd na wakacje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czarek91
    odpowiedział(a)
    Polecam wybrać się autostopem gdzieś. Podróżując samemu spotykałem ludzi w różnych grupach wiekowych i każdy czuł się przy tym świetnie. A w takim wypadku to i nawet finanse nie przeszkadzają. Tylko i wyłącznie trzeba mieć czas i duży zapas odwagi na sam początek .

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Korzystajmy z dobrodziejstw dyskontów

Może to zabrzmi trochę śmiesznie, ale podróżując po Polsce najlepiej zaopatrywać się w... dyskontach. Jest ich mnóstwo, nawet w małych miastach, zaś wszędzie praktycznie to samo i możemy kupować to, co lubimy. Co więcej nawet w niedzielę znajdziemy tam świeże pieczywo, wędlinę, owoce no i napoje. W długiej podróży chyba nic więcej nie jest potrzebne

Zostaw komentarz:

• lukasz_mik
    odpowiedział(a)
    warto dobry prowiant kupic tam gdzie tanio

Zostaw komentarz:

• zwisu
    odpowiedział(a)
    widzę że na forum sporo podróżników - pytanko jak ogarniacie jedzenie w podróży? mnie ostatnio kumpel polecił bardzo i właśnie taki mamy plan na jedzenie w podróży.. ale może polecicie coś lepszego? oprócz obiadów na stacjach

Zostaw komentarz:

• Dejvidoo
    odpowiedział(a)
    ja nad nasze morze sie w tym roku przejade

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    No nie zawsze..

Pod warunkiem, że nie są to góry w Afganistanie A tak na serio, nie każdy przepada za górami. Do tej grupy zaliczają się przede wszystkim leniuchy, którym w głowie tylko i wyłącznie wylegiwanie się na plaży Ale nie da się ukryć, że panorama gór o wschodzie słońca to widok, który jest wart nawet sporego wysiłku.

Zostaw komentarz:

• mikul22
    odpowiedział(a)
    ogólnie wiadomo że w góry gdziekolwiek sie nie pojedzie to jest warto

Zostaw komentarz:

• decorus
    odpowiedział(a)
    z polskich miejscowek polecam Wisłę w górach

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    W Polsce nie zawsze tak tanio...

Zamieszczone przez baletnica Zobacz posta
    Ja jestem fanką polskiego morza. Uważam, że jest bezpiecznie i niedrogo. Jeśli ktoś by się wybierał do Łeby to mogę polecić , w których byłam w zeszłym roku z mężem i bardzo dobrze wspominamy. Łeba to bardzo fajna miejscowość
    Opinie o tym, że w Polsce jest tanio, bo blisko są mylne. W miejscowościach turystycznych sprytni właściciele lokali i innych firm usługowych potrafią nieźle zedrzeć z turystów, którzy przecież przyjechali wypocząć i nie liczą się z pieniędzmi. Czasami warto wybrać się nieco dalej, nawet za granicę, gdzie nie jest aż tak drogo.

Zostaw komentarz:

• baletnica
    odpowiedział(a)
    Ja jestem fanką polskiego morza. Uważam, że jest bezpiecznie i niedrogo. Jeśli ktoś by się wybierał do Łeby to mogę polecić , w których byłam w zeszłym roku z mężem i bardzo dobrze wspominamy. Łeba to bardzo fajna miejscowość

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Góry to ukojenie dla oczu

Zamieszczone przez egotrom Zobacz posta
    Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
    Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.
    Tu muszę się zgodzić Oczywiście morze również jest super, ale moim zdaniem, jeśli ktoś chce wypocząć aktywnie, zrelaksować się i trochę poprawić kondycję, góry są najlepszym rozwiązaniem. Co więcej, w naszych polskich Tatrach jest wspaniale, ale osoby z większą ambicją mogą wybrać nieco wyższe rejony Europy.

Zostaw komentarz:

• egotrom
    odpowiedział(a)
    Jak w Polsce to dla mnie tylko góry, jeżdżę tam od małego, a jeszcze wszystkich pasm nie przeszłam, co jest poniekąd moim celem.
    Ogólnie lubię spędzać czas wolny aktywnie, bo to dobre dla mojego zdrowia i samopoczucia, a często takie samotne wyprawy dodatkowo hartują.

Zostaw komentarz:

• Antek
    odpowiedział(a)
    No ja w tym roku muszę sobie darować wakacje. Mam ślub a potem remont mieszkania więc wszystkie oszczędności przeznaczam właśnie na ten cel... Może za rok mi się uda ponieważ marzy mi się Włochy i południe Francji.

Zostaw komentarz:

• pati632
    odpowiedział(a)
    Ja to lubię spędzać wakacje w Polsce, bo naprawdę jest sporo pięknych, ciekawych miejsc. W ubiegłym roku ze znajomymi byliśmy nad morzem , a konkretnie to w Łebie. Było bardzo fajnie, pogoda nam dopisała, atrakcji mnóstwo, plaża, morze... Czego chcieć więcej. Zakwaterowanie znaleźliśmy w ośrodku wypoczynkowym Relaks - Miła obsługa, pokoje ładne, wyposażenie też okej.

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Kaszuby? Kolejne niedoceniane miejsce w Polsce...

Szkoda, że Polacy tak mało wiedzą o Polsce. Piękne szlaki piesze, rowerowe oraz kajakowe to gwarancja spędzenia cudownych chwil zarówno samotnie, z drugą połówką oraz rodziną.

Oczywiście nie można zapominać o innych krajach, w których także można znaleźć przepiękne i mało znane miejsca Ktoś poleca coś ciekawego i mało "oklepanego"?

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X