Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Dokąd na wakacje?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• baletnica
    odpowiedział(a)
    Może jakaś egzotyka? Kuba to piękny kraj. Byliście kiedykolwiek? Jeśli nie to warto się wybrać. Przy okazji można pomyśleć o wyczarterowaniu jachtu. Widziałam całkiem dobrą ofertę na stronie firmy Globtourist: . Poczytajcie, może takie wakacje przypadną Wam do gustu.

Zostaw komentarz:

• Albercik
    odpowiedział(a)
    Widzę, że wszyscy tutaj marudzą na polskie morze, a ja osobiście chyba z sentymentu nie wyobrażam sobie wakacji gdzies indziej. Ostatnio upodobałem sobie Pomorze Zachodnie. Jeśli chodzi o noclegi Ustronie Morskie mają świetny pensjonat - - bardzo dbają o to, żeby się dużo działo, ciężko się nudzić chociażby ze względu na jakieś wydarzenia towarzyszące, które się dzieją praktycznie cały czas.

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Węgry to nie Australia, ale ciekawie będzie na pewno Poza tym w Australii strasznie dużo owadów i innych mało przyjemnych zjawisk latająco-pełzających Oczywiście nie zniechęcam, bo sam bym z wielką ochotą tam się wybrał, ale najważniejsze jest to, żeby podróżować. Choćby do sąsiedniego miasta

Zostaw komentarz:

• Daniel33x
    odpowiedział(a)
    Moim marzeniem jest zwiedzić Australię, ale na razie są to tylko plany. Póki co jednak w przyszłe wakacje wybieram się zwiedzić Węgry

Zostaw komentarz:

• Bogdan288
    odpowiedział(a)
    Jak wakacje to oczywiście gdzieś nad wodę. Najlepiej nad jezioro. Morze omijać z daleka, bo roi się zawsze od turystów i wtedy nici z wypoczynku.

Zostaw komentarz:

• toma001
    odpowiedział(a)
    W tym roku byliśmy na wakacjach w . Bardzo fajny wyjazd, zwiedziliśmy Złote Piaski i Słoneczny Brzeg. W Bułgarii już prawie jest jak w Polsce

Zostaw komentarz:

• jesionki
    odpowiedział(a)
    ja już myślę gdzie pojechać na sylwestra

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Na Mazury lub w góry

Piękne Mazury, polskie morze oraz góry - murowany faworyt dla wielu rodzin, ale może od czasu do czasu warto pokusić się o coś ciekawszego? Wbrew pozorom ceny nie zawsze są dużo wyższe, ale widoki, wspomnienia i fakt, że pojechaliśmy gdzieś dalej - nie do podrobienia Wakacje co prawda już za nami, ale we wrześniu ofert Last Minute nie zabraknie, a i ceny są niższe.

Zostaw komentarz:

• adrian9955
    odpowiedział(a)
    a co myslicie o wakacjach na Mazurach?

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Nie popadajmy w panikę

Zamieszczone przez Bartoss81 Zobacz posta
    Wakacje to tylko polskie morze, bo u nas chyba jest najbezpieczniej porównaniu z resztą europy.
    Nie zamykajmy się we własnych czterech ścianach, bo nie wszędzie w Europie jest niebezpiecznie Polskie morze to oczywiście murowany faworyt dla wielu rodzin, ale może od czasu do czasu warto pokusić się o coś ciekawszego? Wbrew pozorom ceny nie zawsze są dużo wyższe, nie wszędzie jest przecież niebezpiecznie, ale widoki, wspomnienia i fakt, że pojechaliśmy gdzieś dalej - nie do podrobienia

Zostaw komentarz:

• Bartoss81
    odpowiedział(a)
    Wakacje to tylko polskie morze, bo u nas chyba jest najbezpieczniej porównaniu z resztą europy.

Zostaw komentarz:

• josh14
    odpowiedział(a)
    komputer

Witam serdecznie

Zostaw komentarz:

• rafalmikolajczyk
    odpowiedział(a)
    Wydaje mi się, że najlepiej wybrać się w miejsce gdzie się odpowiednio zrelaksujemy, a to czy wolimy się relaksować w miejscu cichym, odludnym czy w miejscowości gdzie "dzieje się" to już zależy od nas.
    Ja biorąc pod uwagę okoliczności i potrzebę wyjazdu z żoną i dziećmi, zawsze wybieram miejsca gdzie są jakieś atrakcje, miejsca do zwiedzania i gdzie są jakieś specjalne wydarzenia, które mogę wyszukać za pomocą tego portalu:
    To ułatwia życie, wszyscy są zadowoleni i mają co opowiadać po wyjeździe

Zostaw komentarz:

• Kamil Rogala
    odpowiedział(a)
    Autostopem w nieznane...

Owszem, to może być świetna przygoda, ale nie dla każdego... Osoba nieśmiała i nieobyta, nieasertywna i podatna na wpływy może naprawdę źle skończyć, ale nikogo nie chcę straszyć bądź zniechęcać. Już lepiej jeździć komunikacją zbiorową - co prawda drożej, ale może być równie ciekawie, a na pewno bezpieczniej.

Zostaw komentarz:

• Audixx
    odpowiedział(a)
    tez slyszalem ze to niesamowita przygoda i warto sie gdzies tak wybrac

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X