Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Dokąd na wakacje?
Zwiń
X
-
Może jakaś egzotyka? Kuba to piękny kraj. Byliście kiedykolwiek? Jeśli nie to warto się wybrać. Przy okazji można pomyśleć o wyczarterowaniu jachtu. Widziałam całkiem dobrą ofertę na stronie firmy Globtourist: . Poczytajcie, może takie wakacje przypadną Wam do gustu.
-
Widzę, że wszyscy tutaj marudzą na polskie morze, a ja osobiście chyba z sentymentu nie wyobrażam sobie wakacji gdzies indziej. Ostatnio upodobałem sobie Pomorze Zachodnie. Jeśli chodzi o noclegi Ustronie Morskie mają świetny pensjonat - - bardzo dbają o to, żeby się dużo działo, ciężko się nudzić chociażby ze względu na jakieś wydarzenia towarzyszące, które się dzieją praktycznie cały czas.
Zostaw komentarz:
-
Węgry to nie Australia, ale ciekawie będzie na pewno Poza tym w Australii strasznie dużo owadów i innych mało przyjemnych zjawisk latająco-pełzających Oczywiście nie zniechęcam, bo sam bym z wielką ochotą tam się wybrał, ale najważniejsze jest to, żeby podróżować. Choćby do sąsiedniego miasta
Zostaw komentarz:
-
Moim marzeniem jest zwiedzić Australię, ale na razie są to tylko plany. Póki co jednak w przyszłe wakacje wybieram się zwiedzić Węgry
Zostaw komentarz:
-
Jak wakacje to oczywiście gdzieś nad wodę. Najlepiej nad jezioro. Morze omijać z daleka, bo roi się zawsze od turystów i wtedy nici z wypoczynku.
Zostaw komentarz:
-
W tym roku byliśmy na wakacjach w . Bardzo fajny wyjazd, zwiedziliśmy Złote Piaski i Słoneczny Brzeg. W Bułgarii już prawie jest jak w Polsce
Zostaw komentarz:
-
Na Mazury lub w góry
Piękne Mazury, polskie morze oraz góry - murowany faworyt dla wielu rodzin, ale może od czasu do czasu warto pokusić się o coś ciekawszego? Wbrew pozorom ceny nie zawsze są dużo wyższe, ale widoki, wspomnienia i fakt, że pojechaliśmy gdzieś dalej - nie do podrobienia Wakacje co prawda już za nami, ale we wrześniu ofert Last Minute nie zabraknie, a i ceny są niższe.
Zostaw komentarz:
-
Nie popadajmy w panikę
Zamieszczone przez Bartoss81 Zobacz postaWakacje to tylko polskie morze, bo u nas chyba jest najbezpieczniej porównaniu z resztą europy.
Zostaw komentarz:
-
Wakacje to tylko polskie morze, bo u nas chyba jest najbezpieczniej porównaniu z resztą europy.
Zostaw komentarz:
-
Wydaje mi się, że najlepiej wybrać się w miejsce gdzie się odpowiednio zrelaksujemy, a to czy wolimy się relaksować w miejscu cichym, odludnym czy w miejscowości gdzie "dzieje się" to już zależy od nas.
Ja biorąc pod uwagę okoliczności i potrzebę wyjazdu z żoną i dziećmi, zawsze wybieram miejsca gdzie są jakieś atrakcje, miejsca do zwiedzania i gdzie są jakieś specjalne wydarzenia, które mogę wyszukać za pomocą tego portalu:
To ułatwia życie, wszyscy są zadowoleni i mają co opowiadać po wyjeździe
Zostaw komentarz:
-
Autostopem w nieznane...
Owszem, to może być świetna przygoda, ale nie dla każdego... Osoba nieśmiała i nieobyta, nieasertywna i podatna na wpływy może naprawdę źle skończyć, ale nikogo nie chcę straszyć bądź zniechęcać. Już lepiej jeździć komunikacją zbiorową - co prawda drożej, ale może być równie ciekawie, a na pewno bezpieczniej.
Zostaw komentarz:
-
tez slyszalem ze to niesamowita przygoda i warto sie gdzies tak wybrac
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: