Na studia chyba nigdy nie jest za późno...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
studia w późniejszym wieku:)
Zwiń
X
-
Myślałem, że jesteś już naprawdę starsza, a ty masz dopiero 27 lat! To naprawdę niedużo i raczej nie ma przeszkód, żebyś teraz podjęła studia. Ja na stare lata to wolałbym na przykład podróżować niż studiować, choć słyszałem, że to dobrze robi na mózg.
W każdym razie czasem sobie przeglądam oferty w wyszukiwarce i tak myślę, że jest tyle miejsc, które chciałbym i mógłbym odwiedzić, ale nie mam czasu. Może na emeryturze sobie pojeździć po świecie.
Komentarz
-
Moim zdaniem wiek nigdy nie powinien nas ograniczać. Moja mam skończyła studia w wieku 35 lat i otworzyła zaraz po zdobyciu dyplomu własną firmę. Przy tym cały czas pracowała i zajmowała się domem. Obecnie jej przedsiębiorstwo coraz lepiej funkcjonuje, nawet już współpracuje z biurem rachunkowym , aby szybko uporać się z "papierkami" i świetnie się w tym całym prowadzeniu działalności odnajduje.
Komentarz
-
czasem człowiek z wiekiem dojrzewa i chce się uczyć.Mój brat właśnie tak miał że skończył 26 lat w wieku 21 lat skończył maturę bo chyba dodatkowo liceum ogólnokształcące dla dorosłych 4 lata pracował i postanowił zacząć studia a zawsze powtarzał że nie potrzebne studia i w ogóle a teraz chodzi uczy się i tak dalej. Nie ma co się bać że to za późno wielu ludzi w późniejszym wieku studiuje i nie ma z tym żadnego problemu. Jak chcesz to nic ci nie będzie przeszkadzało w tym żeby osiągnąć swój cel a cel uświęca środki.
Komentarz
Komentarz