Kamienny blat w kuchni to dość niespotykana rzecz
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Urządzamy kuchnię
Zwiń
X
-
Też właśnie skończyłam urządzanie mojej nowej kuchni Ostatnim sprzętem który zamówiłam była zmywarka Bosch. Nie wyobrażam sobie codziennego zmywania, dlatego zmywarka to dla mnie zbawienie! Zamówiłam ją na i jestem bardzo zadowolona Przyszła już na następny dzien i działa perfekcyjnie.Ostatnio edytowany przez ptyś; 30.10.2018, 17:49.
Komentarz
-
Kuchnia musi byc przede wszystkim funkcjonalna. Podstawa to zgranie wszystkich elementow, ktore sa jej warunkowym wyposazeniem - w calosc. Nam jak robili projekt kuchni w salonach agata to wlasnie od razu "z klucza" wyznaczali miejsce w kuchni pod konkretna czesc AGD tak zeby wszystko mialo swoje z gory okreslone miejsce
Komentarz
-
Moim zdaniem urządzenie kuchni to nie jest żaden problem. Każdy urządza swoją kuchnie tak jak ma na to ochotę.Takie jest moje zdanie.
__________________________________________________ _______________________________________
Ostatnio edytowany przez karolek443; 12.11.2018, 08:15.
Komentarz
-
Według mnie jeśli chodzi o tą część mieszkania to bardzo fajnie pasują firanki do kuchni. Sam ze swoją żoną zdecydowałem się jakiś czas temu na zamówienie ze strony i szczerze mogę powiedzieć, że pod względem jakości są to jedne z najlepszych firanek jakie mieliśmy, a co do wyglądu to już zależy od gustów, lecz jestem pewny, że każdy z Was znajdzie tam coś dla siebie
Komentarz
Komentarz