Kuchnia powinna być maksymalnie praktyczna
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Urządzamy kuchnię
Zwiń
X
-
Dokładnie tak. Dlatego w kuchni też bardzo ważne jest oświetlenie, które wpływa na jej funkcjonalność. Stosujecie w kuchni żarówki led? Ja ostatnio się na nie przerzuciłam i wydaje mi się, że dają więcej światła w porównaniu do zwykłych żarówek. Może żarówki led e27 trochę więcej kosztują, ale na można je kupić w niższej cenie niż w sklepach stacjonarnych
Komentarz
-
W kuchni nie może zabraknąć odpowiednio dobranych dodatków takich jak np plakaty czy obrazy, mowa tutaj o czymś takim Moja znajoma ma sporo tego typu dodatków na ścianach i bardzo ładnie się to prezentuje, każdy kto wchodzi do pomieszczenia jest zauroczony takim wnętrzem.
Komentarz
-
Ostatnio nawet czytałam że w kuchni stawia sie dywaniki dekoracyjne Generalnie jestem za minimalistycznym wyposażeniem kuchni jednak taka opcja mnie bardzo zaciekawiła. Nawet na blogu czytałam o tego typu dodatkach do wnętrz. Zajrzyjcie co piszą tam ciekawego o dywanach i ich zastosowaniach, trendach i czyszczeniu
Komentarz
-
Ja na Waszym miejscu zdecydowałbym się również na radio kuchenne w zabudowie. Kilka miesięcy temu zdecydowałem się na rozwiązanie, które podsuwają na stronie i szczerze zarówno ten pomysł jak i firmę mogę Wam polecić. Praca wykonana bardzo dobrze, radio do którego nie mam żadnych uwag, a dodatkowo nie psuje wystroju wnętrza. Jednak najistotniejsze jest to, że przy codziennych czynnościach mogę się relaksować
Komentarz
Komentarz