W kuchni najważniejsza jest kuchenka! W końcu to na niej przyrządzamy potrawy. Ja do swojej kuchni wybrałam płytę gazową, którą kupiłam na . Była w bardzo dobrej cenie a to naprawdę porządny sprzęt! Ma zapalarkę w pokrętle i jest bardzo prosta w obsłudze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Urządzamy kuchnię
Zwiń
X
-
Mój ostatni remont kuchni kosztował 15 tysięcy zł i dużo czasu. Jestem bardzo zadowolona, wszystko jest utrzymane w prowansalskim. Jasno, przestronnie i funkcjonalnie. Ale przyznam, że musiałam wziąć małą pożyczkę. Nie spodziewałam się, aż takich kosztów. Co tam, w końcu najważniejsze miejsce w domu. Wasze pomysły też mi się podobają
Komentarz
-
Przy urządzaniu kuchni, na pewno zastanawiałabym się nad sprzętem do niej, między innymi nad doborem garnków i innych akcesoriów, które są niezbędne. Pomocne mogą być takie artykuły poradnikowe, jak ten o doborze garnków: , ale z pewnością można też znaleźć wiele innych. Właściwie w sieci jest już wszystko, a planując zakupy bywa to bardzo pomocne i przydatne.
Komentarz
-
Od dłuższego czasu planuje remont kuchnii i szukam ciekawych ofert na internecie. Moja siostra poleciła mi strone , poniewaz uważa iż mają oni najlepsza oferte asortymentu kuchennego. Sprawdziłem ich strone i zdecydowanie zgadzam się z nią, poniewaz mają bardzo dobre ceny. Polecam i pozdrawiam.
Komentarz
-
Kiedy urządzaliśmy kuchnię, myśleliśmy czy zdecydować się na ekspres do kawy, czy może na kawiarkę. Po wielu godzinach przeglądania stron internetowych zdecydowaliśmy się na kawiarkę. Przekonały nas oferty i tak zaczęła się nasza przygoda z próbowaniem nowych smaków przeróżnych parzonych kaw.
Komentarz
Komentarz