Planuję od jakiegoś czasu przeznaczyć pieniądze na jakąś ciekawą inwestycję. Do głowy przychodzą mi różne pomysły, z czego najlepszy wydaje mi się zainwestowanie w nieruchomości np. domy. Codziennie przeglądam oferty firm na gdzie znajduję nowe pomysły na ulokowanie mojego kapitału. Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o takiej inwestycji w nieruchomości - czy wg Was może zainwestować w coś innego np złoto ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
W co inwestować ?
Zwiń
X
-
Deweloper Orion
Jak myślicie warto inwestować w dzisiejszych czasach w nowe mieszkania dla siebie lub nawet pod wynajem ? Ostatnio widziałem u dewelopera Orion, niesamowite ceny mieszkań ! Można wszystko znaleźć na ciekawa nowoczesna oferta, co myślicie o takich mieszkaniach, warto się skusić i kupić któreś?
Komentarz
-
Myślę, że to dobry pomysł. Ja inwestuję w nieruchomości od dawna. Najlepiej kupować nowe mieszkania w dużych miastach. Ładne apartamenty w dobrej dzielnicy są łakomym kąskiem, za który klienci płacą nieco więcej niż standardowo. Ja mam swojego sprawdzonego dewelopera dlatego mieszkania kupuję tylko od niego. Mają najlepsze lokalizacje, konkurencyjne ceny i doświadczenie. Na rynku są od 20 lat. Budują w Krakowie, Wrocławiu i Katowicach. Tutaj możesz sobie sprawdzić ich inwestycje . Jeśli chcesz inwestować w nieruchomości musisz się dobrze do tego przygotować.Ostatnio edytowany przez matkowska; 08.01.2017, 01:00.
Komentarz
-
Inwestuj w siebie, w swój rozwój i w książki. Te inwestycje zawsze się opłacają. Ja przynajmniej raz w mieiacu robie zamówienie na bo nie dosć że czytanie sprawia mi przyjemność to jeszcze książki historyczne często sprawiają ze zuepłeni inaczej patrze na to co nas otacza.
Komentarz
Komentarz