Sprawdzenie swojego stanu zdrowia co kilka miesięcy powinno być stałym elementem dbania o siebie. Jeśli chorujemy na choroby przewlekłe, takie jak choroby serca i naczyń krwionośnych, choroby kości i stawów czy też choroby układu oddechowego, są absolutna koniecznością, jeśli zależy nam na monitorowaniu stanu naszego zdrowia. W przychodni Synexus takie badania możemy wykonać bezpłatnie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piękna sylwetka
Zwiń
X
-
Piękną sylwetkę warto podkreślić dopasowanymi ubraniami. Nawet puszyste kobiety mogą sobie na takie sukienki pozwolić. Mnóstwo jest wyszczuplających ubrań, w których kobiety będą świetnie się prezentowały, na przykład taka . Podkreśli atuty i ukryje niedoskonałości.
Komentarz
-
Witam
Same ćwiczenia nie wystarczą jeśli chce się posiadać zgrabną sylwetkę.
Odpowiednia dieta powinna być skonstruowana "na miarę" indywidualnie dla każdego człowiek, bo każdy z nas jest inny. W DF Medica robią badania , które pomogą dobrać najwłaściwszą dietę zgodną z kodem DNA.
Komentarz
-
zabiegi wyszczuplające
Czasem warto pomyśleć o zabiegu wyszczuplającym, wykonywanym w dobrej klasy gabinecie kosmetycznym. Osobom z Warszawy polecam salon Beauty4ever z Mokotowa . Mają w swojej ofercie między innymi tego typu zabiegi z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń takich jak ultraformer, velashape i cosmosoft.
Komentarz
-
Moim zdaniem wszelkie zabiegi wyszczuplające i z zakresu medycyny estetycznej są jak najbardziej potrzebne i każda z nas raz na jakiś czas powinna z nich korzystać. W Warszawie polecam tą klinikę . Ja nie miałam okazji tam być ale moja siostra korzysta z ich oferty i sobie chwali.
Komentarz
-
Stosujecie może jakieś suplementy diety do waszych codziennych posiłków? Ja nie byłam przekonana, ale znajoma przekonała mnie własnie do afrykańskiego mango, bardzo fajnych naturalnych tabletek na odchudzanie. Czytałam też wcześniej i spotkałam się z wieloma pozytywnymi odezwami na ten ich temat.
Komentarz
Komentarz