Czy aby mieć piękna, zadbaną sylwetkę wystarczą tylko ćwiczenia czy jednak dieta to nieodłączny element? Ćwiczę bardzo intensywnie ale jakoś nie widzę efektów... Może powinnam wybrać się do osoby kompetentnej jak ? Podobno ten człowiek pomaga układać plan żywieniowy i treningi ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Piękna sylwetka
Zwiń
X
-
Witaj
Oczywiście trening jest bardzo ważny. Bez diety możesz nie uzyskać odpowiednich efektów. Warto też zadbać ogólnie o wygląd, tzn. o ubrania, skórę itp. Niedawno skorzystałam z zabiegu depilacji laserem w i czuję się piękna, pomimo lekkich niedoskonałości sylwetki
Komentarz
-
Ja nie kupiłam tych spodni sama tylko od siostry dostałam i to mnie w sumie zmotywowało. Teraz jestem na diecie i ćwicze i przymierzam się żeby iść na , bo cellulitu nie mogę się pozbyć a podobno samymi cwiczeniami nie uda mi się uzyskać takiego efektu jak z pomoca takich zabiegów odchudzających.
Komentarz
-
Jesli chcesz szybko i skutecznie wymodelować sylwetkę, to oprócz odpowieniej diety i ćwiczeń, warto zdecydować się na dodatkowe zabiegi, np na kriolipolizę lub liporadiologię.
Liporadiologia pozwala na efektywne ujędrnienie ciała oraz pozbycie się cellulitu, a także na wymodelowanie sylwetki. Łączy ona w sobie działanie światła LED, promieniowania podczerwonego, działania masażu mechanicznego, fal radiowych oraz zassania próżniowego. Jeśli chodzi o cellulit efekty są spektakularne
Z kolei kriolipoliza jest to działanie na komórki tłuszczowe niską temperaturą, dzięki czemu zostają one trwale zredukowane, co również wpływa na znaczną redukcję cellulitu oraz poprawę sylwetki.
Oba te zabiegi są bezinwazyjne i można je wykonać na przykład w centrum Wellness Pro Club w Lublinie. Ceny zaczynają się już od 99 zł. Uważam, że warto zainwestować
Komentarz
-
Zamieszczone przez Małgorzata8 Zobacz postaJa nie kupiłam tych spodni sama tylko od siostry dostałam i to mnie w sumie zmotywowało. Teraz jestem na diecie i ćwicze i przymierzam się żeby iść na , bo cellulitu nie mogę się pozbyć a podobno samymi cwiczeniami nie uda mi się uzyskać takiego efektu jak z pomoca takich zabiegów odchudzających.
Komentarz
Komentarz