Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Miej piękny ogród

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Moim zdaniem naprawdę świetne wrażenie robią takie Moim zdaniem prezentują się one niesamowicie

Komentarz

Mi się to nie podoba. Kojarzy mi się z czasami zamierzchłymi.

Komentarz

Faktycznie w latach 80-tych to był hit.

Komentarz

W moim ogrodzie zasadziłam różne odmiany róży. Teraz obłędnie pachie

Komentarz

Fajny balkon.

Bardzo chciałabym mieć kiedyś ogródek i wtedy pewnie byłoby tam bardzo zielono. Skupiłabym się na kąciku, w którym mogłabym sadzić różne krzewy i warzywa. Na razie pozostaje mi tylko upiększanie mojego balkonu w bloku. Na stronie znalazłam ciekawe mieszanki traw i zastanawiam się, czy nie posadzić ich w doniczkach.
            Ostatnio edytowany przez ola.ce; 22.08.2017, 14:00. Powód: Zmiana linku.

Komentarz

trawnik z rolki

Czy ktoś z forumowiczów ma może w swoim ogrodzie założony taki trawnik z rolki: Jesteś ciekawa czy warto zainwestować w taki trawnik i czy jego pielęgnacja różni się czymś od trawnika wysiewanego.

Komentarz

szukam porady w sprawie ogrodu, jeżeli ktoś moze mi pomóc to proszę o informacje na priv

Komentarz

Nie jest to generalnie co coś koniecznie musiałbym posiadać u siebie w ogrodzie ale jeśli ktoś ma faktycznie taki gust to w sumie czemu nie ^^.

Komentarz

Mi się podobają żagle przeciwsłoneczne w ogrodzie. Wyglądają nowocześnie.

Komentarz

Owszem, mam swój dom na wsi, mam ogród. I rzeczywiście króluje w nim trawa, tuje, iglaki, drzewka, krzewy. Na szczęście mamy od roku traktor ogrodniczy Dzięki niemu zajmowanie się ogrodem jest sto razy łatwiejsze.

Komentarz

Ja przykładam dużo uwagi mojemu ogrodowi Nawet korzystam z wielu poradników i blogów ogrodniczych. Na stronie znalazlam juz wiele porad i wskazówek na ten temat, moze wam tez cos sie przyda

Komentarz

ĐẜT CHỖ biệt tháťą - liᝁn kᝁ Dáťą ĂĄn Athena Fulland Nguyễn XiᝃnGIÁ Tᝪ 120 - 150 triệu/m2, DT tᝍ 75 - 242M2 sáş˝ lĂ* đại dáťą ĂĄn cuối cĂšng được phĂŞ duyệt trĂŞn tr᝼c Nguyễn Xiᝃn. Với quy mĂ´ lĂŞn tới 27ha, ngay gần #CĂ´ng_viĂŞn_Chu_Văn_An 100ha, dáťą ĂĄn tấo nĂŞn quần thᝃ nhĂ* ở - thĆ°ĆĄng mấi – cảnh quan xanh lĂ˝ tưởng nhẼt tấi Thᝧ Đô.
                          CĆĄ hội sở hᝯu biệt tháťą - liᝁn kᝁ vĂ* căn hộ GIÁ TᝐT
                          ĐẦU TƯ ĐỢT 1 - Lãi ngay từ thời khắc xuống tiền
                          Nhanh tay đặt ngay căn đẹp đợt đầu.
                          Khi dáťą ĂĄn đi vĂ*o hoất động káşżt hᝣp với dáťą ĂĄn The Manor Central Park sáş˝ biáşżn nĆĄi đây thĂ*nh KĐT trung tâm, sầm uẼt vĂ* hoĂ*n chỉnh đồng bộ cᝧa quáş*n HoĂ*ng Mai với cĂĄc cĆĄ quan hĂ*nh chĂ*nh quáş*n, cĂĄc tòa nhĂ* văn phòng, cĂĄc cĂ´ng ty doanh nghiệp...==========================
                          NgoĂ*i ra, náşąm ở nhᝯng vị trĂ* đắc địa nhĆ° chung cĆ° 69B Th᝼y KhuĂŞ, chung cĆ° 125 Văn Cao vĂ* Sun Grand City 31 LĂĄng Hấ với phong thuᝡ tuyệt vời, mang lấi sinh khĂ*, tĂ*i lộc, thịnh vưᝣng.. Ngay sĂĄt với trung tâm chĂ*nh trị cᝧa HĂ* Nội, dễ dĂ*ng di chuyᝃn, káşżt nối với nhiᝃu tuyáşżn đường huyáşżt mấch cᝧa thĂ*nh phố.

¡ Tháşż giới tiện Ă*ch tiĂŞu chuẊn 5 sao

· Môi trường sống tuyệt hảo, đẳng cấp nhất khu vực

¡ Chᝧ đầu tĆ° vĂ* đơn vị phĂĄt triᝃn uy tĂ*n

Với nhᝯng Ć°u điᝃm vưᝣt trội, táş*p đoĂ*n Sun Group muốn đem đến cuộc sống sang trọng vĂ* đầy đủ tiện nghi nhẼt cho cĆ° dân dáťą ĂĄn: một tháşż giới bĂŹnh yĂŞn, riĂŞng biệt chĂ*o đón bấn với nhᝯng tiện Ă*ch sang trọng “khĂ´ng dĂ*nh cho số đông”

==========================
                          BOM TẤN LÀM KHUYNH ĐẢO THỊ TRƯỜNG HỒ TÂY => D' El Dorado Tân HoĂ*ng Minh- Chᝧ đầu tĆ°: Táş*p đoĂ*n Tân HoĂ*ng Minh- Sở hᝯu vị trĂ* đắc địa tấi ngĂŁ 4 Nguyễn HoĂ*ng TĂ´n giao cắt Lấc Long Quân( đối diện Quáş*n Uᝡ Tây Hồ). D' El Dorado Tân HoĂ*ng Minh lĂ* dáťą ĂĄn căn hộ mới nhẼt do Táş*p đoĂ*n Tân HoĂ*ng Minh đầu tĆ° vĂ* phĂĄt triᝃn đáp ᝊng nhu cầu thiáşżt yáşżu cᝧa cĂĄc gia đình mong muốn sở hᝯu một căn hộ cao cẼp xᝊng tầm với đầy đủ tiện Ă*ch.

Komentarz

Pracuję...