To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Mo¿esz siê zarejestrowaæ
aby tworzyæ nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj siê" - powy¿ej, aby do³±czyæ do naszej spo³eczno¶ci. Przegl±daj nasze posty wybieraj±c interesuj±c± ciê kategoriê. Forum dzieli siê na specjalistów i osoby bardziej lub mniej zwi±zanych z bran¿± stomatologiczn±.
Bardzo chcia³abym mieæ kiedy¶ ogródek i wtedy pewnie by³oby tam bardzo zielono. Skupi³abym siê na k±ciku, w którym mog³abym sadziæ ró¿ne krzewy i warzywa. Na razie pozostaje mi tylko upiêkszanie mojego balkonu w bloku. Na stronie znalaz³am ciekawe mieszanki traw i zastanawiam siê, czy nie posadziæ ich w doniczkach.
Ostatnio edytowany przez ola.ce; 22.08.2017, 14:00.
Powód: Zmiana linku.
Czy kto¶ z forumowiczów ma mo¿e w swoim ogrodzie za³o¿ony taki trawnik z rolki: Jeste¶ ciekawa czy warto zainwestowaæ w taki trawnik i czy jego pielêgnacja ró¿ni siê czym¶ od trawnika wysiewanego.
Owszem, mam swój dom na wsi, mam ogród. I rzeczywi¶cie króluje w nim trawa, tuje, iglaki, drzewka, krzewy. Na szczê¶cie mamy od roku traktor ogrodniczy Dziêki niemu zajmowanie siê ogrodem jest sto razy ³atwiejsze.
Ja przyk³adam du¿o uwagi mojemu ogrodowi Nawet korzystam z wielu poradników i blogów ogrodniczych. Na stronie znalazlam juz wiele porad i wskazówek na ten temat, moze wam tez cos sie przyda
Komentarz