To twoja pierwsza wizyta na forum dentystycznym! Możesz się zarejestrować
aby tworzyć nowe wpisy. Kliknij "Zarejestruj się" - powyżej, aby dołączyć do naszej społeczności. Przeglądaj nasze posty wybierając interesującą cię kategorię. Forum dzieli się na specjalistów i osoby bardziej lub mniej związanych z branżą stomatologiczną.
Bardzo chciałabym mieć kiedyś ogródek i wtedy pewnie byłoby tam bardzo zielono. Skupiłabym się na kąciku, w którym mogłabym sadzić różne krzewy i warzywa. Na razie pozostaje mi tylko upiększanie mojego balkonu w bloku. Na stronie znalazłam ciekawe mieszanki traw i zastanawiam się, czy nie posadzić ich w doniczkach.
Ostatnio edytowany przez ola.ce; 22.08.2017, 14:00.
Powód: Zmiana linku.
Czy ktoś z forumowiczów ma może w swoim ogrodzie założony taki trawnik z rolki: Jesteś ciekawa czy warto zainwestować w taki trawnik i czy jego pielęgnacja różni się czymś od trawnika wysiewanego.
Owszem, mam swój dom na wsi, mam ogród. I rzeczywiście króluje w nim trawa, tuje, iglaki, drzewka, krzewy. Na szczęście mamy od roku traktor ogrodniczy Dzięki niemu zajmowanie się ogrodem jest sto razy łatwiejsze.
Ja przykładam dużo uwagi mojemu ogrodowi Nawet korzystam z wielu poradników i blogów ogrodniczych. Na stronie znalazlam juz wiele porad i wskazówek na ten temat, moze wam tez cos sie przyda
Komentarz