Może jakaś fajna romantyczna obudowa na telefon ja ostatnio znalazłem na stronie i moja dziewczyna była zachwycona.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent na walentynki
Zwiń
X
-
Ostatnio dostałam złotą biżuterię od swojego męża na rocznicę ślubu od . Bardzo mi się podoba, chociaż od zawsze nie przepadałam za złotem, aczkolwiek bardzo klasyczny wzór przypadł do mojego gustu.Ostatnio edytowany przez izablachut90; 12.06.2019, 17:26.
Komentarz
-
Nie jestem mega romantyczny, dlatego większość rzeczy kupuję na , niezależnie od tego, co to jest za okazja. Na urodziny, imieniny, walentynki, rocznice, a nawet bez okazji. Dobrze, że jest ten sklep, w przeciwnym razie musiałbym szukać po internetach nie wiadomo ile.
Komentarz
miło spęzony czas, w towarzystwie osoby którą się kocha!
Bardzo fajne, humorystyczne prace. Są to karykatury ze zdjęcia, więc jedyny wysiłek jaki was czeka to poszukanie odpowiedniego zdjęcia, na podstawie którego będzie robiona praca.
Ostatnio dużo kłócimy się z mężem, myślałam już, że walentynki każdy spędzi osobno. Ale ku zaskoczeniu dostałam piękny prezent () i spędziliśmy z mężem cudowny wieczór przy kolacjim która z kolei ja na szybko przygotowałam
Komentarz