Walentynki co raz bliżej więc postawiłem kupić mojej lubej, jakiś fajny prezent. Pierwszym pomysłem były słodycze i wyjście na kolacje. Ale kumpel mi podrzucił ciekawy pomysł z bielizną damską, tu macie , i komplecik już zamówiony powinien przyjść w przyszłym tygodniu. Myślicie, żeby coś jeszcze dokupić do tego. Zabieram ją jeszcze na kolacje
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Prezent na walentynki
Zwiń
X
-
Jeśli okaże się, że nie trafiłeś z rozmiarem bielizny, to zawsze możesz ratować się zakupem jakiegoś innego prezentu. Takim który zawsze się sprawdza są perfumy, polecam Ci coś Diora bo wiem, że wiekszość kobiet lubi ich zapachy. Chyba najbardziej popularnym jest J'adore, sama mam go i bardzo mi się podoba, pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że to mój ulubiony zapach.
Komentarz
-
Jeżeli szukacie czegoś nietypowego dla swoich kobiet na walentynki to warto zastanowić się nad takim intymnym prezentem. Ja byłbym bardzo zadowolona gdybym dostała komplet ładnej bielizny, ale też bardzo interesują mnie masażery erotyczne[/URL] W ten dzień warto też spędzić trochę czasu razem i udać się na kolację czy do kina.
Komentarz
-
Pochwalcie się co dostaliście? Mój chłopak w tym roku bardzo mnie zaskoczył i zamówił mi z Neness moje ulubiony perfumy , gdy je zobaczyłam byłam bardzo podekscytowana, później zabrał mnie na kolację. Moje walentynki były bardzo udane, a Wasze?
Komentarz
Komentarz