Budując dom trzeba też pomyśleć o jego wyposażeniu. Bardzo fajną opcją w każdym domu jest kominek. Kominek nadaje stylu i szyku, w każdym domu świetnie się prezentuje. Polecam zajrzeć na stronę , mają bardzo duży wybór kominków i pieców. Myślę, że coś dla siebie znajdziecie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Budujesz dom?
Zwiń
X
-
Ja już kończę i marzy mi się - nowoczesna łazienka to i funkcjonalna, warto przemyśleć wszystko dokładnie. Duże znaczenie ma jej wyposażenie, ja dla przykładu postanowiłam zakupić stelaż podtynkowy Zamierzam zakupić ten produkt, ponieważ jest mocny z dobrego gatunku materiału, a druga rzecz - planuje toaletę zabudować. Jest to teraz nowoczesna i komfortowa opcja.Ostatnio edytowany przez jjusti18; 30.05.2017, 23:53.
Komentarz
-
Budując dom warto też pomyśleć o tzw. inteligentnych rozwiązaniach: monitoringu, instalacji przeciwpożarowej. Cały system urządzeń powinien być kompatybilny. Projektowanie takich instalacji nie należy do najłatwiejszych zadań, ale są firmy, takie jak , które mają duże doświadczenie i radzą sobie z tym doskonale.
Komentarz
-
oświetleie
Warto tez pamiętać o oświetleniu dobre oświetlenie to podstawa, ja też mam ledy w mieszkaniu uważam, że maja lepsze światło niż żarówki dlatego już dawno zainwestowałam w takie oświetlenie. A kupiłam w Mistic Lighting. Na prawdę ładnie się prezentują i są w nowoczesnym stylu.
Komentarz
Komentarz