Przy budowie domu ważne są też odpowiednie zamocowania, szczególnie , żeby to wszystko było zrobione solidnie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Budujesz dom?
Zwiń
X
-
Też jestem za budową domu . Większa przestrzeń , spokój , mniej sąsiadów i można odpocząć na działce po pracy. Dam wam radę jeśli będziecie budować poddasze . Koniecznie je musicie je ocieplić , bo ja tego nie zrobiłam i okazało się , że muszę zrobić tam miejsce użytkowe, więc praca od nowa . Ja kupowałam wełnę na poddasze w tym sklepie . Szeroki asortyment oraz fajne ceny . Cała jest tutaj.
Komentarz
-
Moim zdaniem nie ma lepszego systemu kominowego do domu niż który oferuje najwyższy stopień funkcjonalności i bezpieczeństwa w odprowadzaniu spalin. Jest w pełni bezpieczny i ma aż 30 lat gwarancji. Do tego mają też bardzo fajną obsługe, która dobrze mi doradziła.
Komentarz
-
Cześć wszystkim. Ja właśnie poszukuję jakiejś sprawdzonej firmy z Katowic, która mogłaby się zająć kwstią studnii głębinowych i pompy ciepła... Czy znacie może kogoś takiego? Najlpiej właśnie z Katowic, ale może niekoniecznie – wystarczą okolice Katowic lub w ogóle województwo śląskie.
Popytałem też o tę kwestię moich znajomych i oni mi polecali tę firmę Podobno bardzo dobrze robią swoją robotę łącznie z tym, że mają bardzo duże doświadczenie w branży – podobno ponad dwadzieścia lat. To jednak musi coś oznaczać, w końcu nie dzałaliby tyle lat gdyby coś było nie tak... Dla mnie liczy się przede wszystkim to, że dostanę od nich kompleksową obsługę, dzięki czemu nie będę musiał już szukać żadnych innych wykonawców. Za jakiś czas będę też potrzebował innych usług geodezyjnych, więc tutaj, jeśli by się sprawdzili, też miałbym już z głowy problem poszukiwań.
Niemniej jednak, chciałbym mieć trochę więcej różnych opcji do wyboru, więc będę bardzo wdzięczny za wszelkiego rodzaju porady i sugestie w tym obszarze tematycznym. Z góry wielkie dzięki
Komentarz
-
Budując dom zadbajcie o to żeby nie płacić horendalnych rachunków za media. Najwięcej można zapłacic za ogrzewanie w zime. Pomoże wam w tym firma Unicon - Te badanie pozwala na znalezienie wszystkich nieszczelności w domu i stworzenie dużo bardziej oszczędnej nieruchomości
Komentarz
-
Jestem w trakcie budowy domu, wynająłem ekipę budowlaną jednak mam rozterki jeszcze odnośnie niektórych szczegółów jak je zrobić. Szukam w związku z tym jakiś artykułów w internecie na temat domu i jego wykończenia, podobnych do . Jeżeli coś znacie to napiszcie proszę pod tym postem
Komentarz
-
Ja to w sumie niedawno skończyłem budować dom i muszę wam powiedzieć, że skorzystałem z oferty systemów kominowych które oferuje firma . Po prostu lubię mieć pewność, że robota zostanie wykonana poprawnie i szybko, a taką pewność zawsze mogę mieć w przypadku współpracy z tą firmą. Jeremias jest zdecydowanie firmą, którą warto polecać, po prostu znają się na swoim fachu jak nikt inny.
Komentarz
Komentarz